banner564

Ya tamam! Ya devam

Ligin ilk devresini 11.nci sırada tamamlayan Lapta’da, kritik Bağcıl deplasmanı öncesi sessizlik hakim

Ya tamam! Ya devam
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet birinci ligin ilk devresini 19 puanla on birinci sırada tamamlayan Lapta’da ikinci devrenin kötü karnesi sıkıntılı süreci de beraberinde getirdi. Ligin ikinci devresinde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 8’de mağlubiyet alan Hüseyin Çağer yönetimindeki Lapta, hafta sonu kritik Bağcıl deplasmanına çıkıyor. Teknik Direktör Hüseyin Çağer Bağcıl deplasmanı öncesi verdiği demeçte bu saatten sonra kaybedecek bir şeylerinin olmadığını, tek düşüncelerinin galip gelip play-outa iyi bir puanla başlamak olduğunu söyledi.

Film değil “GERÇEK”
Ligin ikinci devresinde çok kötü sonuçlar aldıklarını günün sonunda ise sonucun kaçınılmaz olduğunu belirten Lapta Teknik Direktörü Hüseyin Çağer böyle bir sonu açıkçası beklemediklerini söyledi. İkinci yarıda ortaya çıkan karnenin iyi olmayışı sonrası sonucun kaçınılmaz olduğunu aktaran Çağer, bu saatten sonra geriye dönüp bakmanın anlamsız olduğunu ifade etti. 

Hakem hatalarından çok çektik
Hakem hatalarından canlarının çok fazla yandığını söylemeden geçmek istemediğini de söyleyen Çağer, sonuç kaçınılmaz olsa bile son ana kadar mücadele edeceklerini aktardı. Birçok karşılaşmada bariz hakem hataları yüzünden puan ve puanlar kaybettiklerini de ifade eden Hüseyin Çağer, günün sonunda hataların üst üste gelmesi sonucu ortaya tablonun çok sıkıntılı çıktığını belirtti.

Tek hedef galibiyet
Hafta sonu ligin son maçı olan Bağcıl deplasmanı ile ilgili olarak açıklama yapan Lapta Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, artık kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi. Kaybedecekleri maçları fazlası ile kaybettiklerinin altını çizen Çağer, Bağcıl deplasmanında galip gelip iyi bir puanla play-out sürecine başlamak istediklerini söyledi. Çok çetin bir play-out sürecinin takımları beklediğini de ifade eden Hüseyin Çağer çok zor ve kritik bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473