banner564

Yalova son dakikada 0-1

Kıbrıs Kupası 1. Tur ilk maçında karşı karıya gelen ayni köyün iki takımının mücadelesinden son dakikada golü bulan ve tur atlayan takım Yalova oldu

Yalova son dakikada 0-1
banner598

YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Malek, Mehmet Tarım, Yusuf Bakar.
B. BAĞCIL: Ufuk, A. Zaifoğlu, Muhammed,  Güncel (dk. 45+2Ali), Stellios, Zihni, Raif, Kaan, Fikri, Cemil (dk. 54 Eren Can), Bahri.
YALOVA: Orçun, Mahmut, Ali Karayel, M. Kanat, Mustafa, Ali Özbahar, Muammer, Ahmet Hasan, Mitat (90+2 Erkan), Yusuf, Azat
GOL: Dk. 89 Yusuf (YALOVA)

Abdullah ZAİFOĞLU
Ayni köyün iki takımı olan K. Pet Süper Lig ekiplerinden B. Bağcıl ile K. Pet Birinci Lig’de mücadele eden Yalova arasında oynanan kupa maçında bir üst tura yükselen Yalova oldu.
22. dakikada gelişen Yalova atağında Mithat rakip ceza alanında topla buluştu rakibinden kurtulduktan sonra yaptığı vuruşta top kaleci Ufuk’ta kaldı.
30. dakikada B. Bağcıl’dan Raif’in ceza alanı dışından şutunda kaleci Orçun başarılıydı.
60. dakikada B. Bağcıl’dan Eren Can’ın sağdan kaleye paralel ortasında top üst direği sıyırarak dışarı gitti.
65. dakikada rakip defans arkasında topla buluşan Kaan kalecinin geç çıkmasına rağmen ağır hareket edince topa vuramadı ve top Yalova kalecisi Orçun’da kaldı.
73. dakikada B. Bağcıl’ın genç oyuncusu Eren Can’ın 20 metredenyaptığı  vuruşuna kaleci Orçun mükemmel uzandı ve topu kornere attı.
80. dakikada Raif’in pasında Bahri, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen bu pozisyondan yararlanamadı.
89. dakikada maçın tek golü geldi. Bu dakikada Ahmet Hasan’ın soldan ortasında Yusuf çok iyi yükselerek kafa ile topu ağlara yolladı ve Yalova’yı 1-0 öne geçirdi. Maç bu skorla sona erdi ve Yalova tur atlayan takım oldu.
Maç öncesi her iki takımın yönetici ve futbolcuları Güzelyurt Otel’de bir araya gelerek yemek yiyerek dostluk mesajları verdiler. 
Maç boyunca da bu dostluk her iki takım arasında da devam etti. Hiçbir taşkınlığın olmadığı maçta özellikle futbolcuların saha içerisindeki centilmenlikleri dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2015, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474