banner564

“Ürettikçe var olacağız”

Tufan Erhürman, ülkedeki potansiyeli kalem kalem planlayarak kullanacaklarını, halkın refah seviyesini yükseltmek için her kesimle el ele vereceklerini vurguladı

“Ürettikçe var olacağız”
banner598
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ülkedeki potansiyeli kalem kalem planlayarak kullanacaklarını, halkın refah seviyesini yükseltmek için işçiyle, köylüyle, çiftçiyle, üreticiyle, sanayiciyle el ele vereceklerini vurguladı. Erhürman, “Üreten yok olmaz, ürettikçe var olacağız” dedi.
CTP Genel Başkanı Erhürman, yurttaşlarla bir araya gelmek amacıyla sürdürdüğü ziyaretlere İskele-Karpaz bölgesinde devam etti. 
CTP’den yapılan açıklamaya göre, MYK üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanlarının da eşlik ettiği gün boyu süren ziyaretlerde, işsizlik, üretim, kooperatifleşme, ekonomi ve turizm konuları ele alındı. Kıbrıs sorununda yaşanan gelişmeler, hükümetin aldığı kararlar ve zamların yarattığı “fakirleşmenin” de tartışıldığı toplantılarda halkın CTP heyetine ilgi gösterdiği belirtildi. İskele’den sonra, Ziyamet, Yeşilköy ve Yeni Erenköy’ü ziyaret eden heyet, akşam da Dipkarpaz’da düzenlenen kitle toplantısına katıldı. Halkla bir araya gelinen toplantılarda bölgenin sıkıntıları, yurttaşların şikayetleri not edildi ve CTP’nin yeni dönem politikaları paylaşıldı.

Erhürman: Üretim çarklarını yeniden döndüreceğiz
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman yaptığı sohbetlerde, CTP’nin hükümete geldiğinde hazır olması ve halkın karşısına somut projelerle çıkması için çalıştığını, bunu başarmak için toplumun her kesiminden, tüm paydaşlardan görüş alınmakta olduğunu, toplumsal seferberliği hep birlikte ilan edeceklerini vurguladı.
Üretim ve turizm konusunda her bölgeyi kendi içinde planlayacaklarını, buralarda yaşayan insanların yaşamına katkı sağlayacak açılımlar yapacaklarını kaydeden Erhürman, CTP’nin dinamik kadrolarının harıl harıl bu işler için çalıştığını, çok yakında çok daha somut projelerle karşılarına yeniden çıkacaklarını belirtti.

“Azınlık hükümetinin bu halka verecek hiçbir şeyi yoktur”
“Meclis’te bağımsızların desteğiyle ayakta duran azınlık hükümetinin ülkeyi talan ettiğini” kaydeden Erhürman, “Bu hükümetin halk diye bir derdi yok, kamu yararı ve hukuk gündemlerinde bile değil, aldıkları her yasa dışı kararda CTP’yi karşılarında buluyorlar, mahkemelere düşüyorlar. Sonra da ‘hata ettik’ deyip aldıkları hukuka aykırı kararları kendileri geri çekiyorlar. Bunların devlet yönetmekten anladıkları işte budur. Attıkları imzaya dahi sahip çıkmayan bir hükümettir bu. UBP ve DP koalisyonunun bu ülkeye, bu halka verecek hiçbir şeyi yoktur” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473