banner564

Yalova’da işler yolunda

Bu sezon birinci ligde mücadele edecek olan Yalova’da hedef, yeniden süper lige yükselmek

Yalova’da işler yolunda
banner598

Abdullah ZAİFOĞLU
Bu sezon K-Pet Birinci Liginde mücadele edecek olan Yalova’da,  yeni sezon hazırlıkları istenildiği gibi yolunda ilerliyor.
Biten sezonda belki de hiçbir takımın yaşamayacağı kadar zor günler geçiren Yalova,  play-out maçları sonunda bir alt lige düşmekten kurtulamadı.
Yalova, geçen sezondan kalma saha kapatma cezası nedeniyle bu sezon ilk yarıda kendi evinde oynaması gereken maçları tarafsız sahada oynayacak. 

Hedef Süper Lig
Yalova, tüm bu olumsuzluklara rağmen yine de Süper lige dönmek için tüm çalışmalarını sürdürüyor.  Lig biterken takımın başında olan Erhan Arıtan bu sezon yine takımın teknik adamı olarak doğru bir kararla takımın başında yer alıyor.

Erhan Arıtan “Umudumuz çok fazla”
Yalova Teknik direktörü Erhan Arıtan, ilk hedeflerinin takımdaki oyuncuların bir birleri ile kaynaşmasını ve arkadaşlık duygusunu sağlamak olduğunu  belirterek bunu da her geçen gün daha yukarılara çektiklerini kaydetti. 
Arıtan “Oynayacağımız oyun şeklini oyuncularımızla birlikte geliştirmeye çalışıyoruz. Yabancı oyuncu konusunda 2 yabancı oyuncuyu önümüzdeki günlerde netleştirmeye çalışacağız. Şimdilik her şey yolunda diyebiliriz” dedi. 

Sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz
 “Başkanımız Reşat Erçin ve sporcu sorumlusu Murat Zaza ve diğer yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. Takımın her şeyi ile yakından ilgileniyorlar. Onlara da çok teşekkür ederim diyen Arıtan, teknik heyet olarak da uyumlu çalışarak sezon sonunda takımı layık olduğu yere taşımak istediklerini vurguladı.

Karşıyaka ve Çetinkaya ile hazırlık maçı
Yalova yarın Karşıyaka, Cumartesi günü de Çetinkaya ile yeni sezon öncesi hazırlık maçları yapacak.  
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473