banner564

Yalova’dan yarım düzine - 1-6

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Yalova, çekinerek gittiği Göçmenköy’ü deplasmanda çok iyi bir oyunla farklı mağlup etti

Yalova’dan yarım düzine - 1-6
banner598
YER: Göçmenköy Sahası
HAKEMLER: Fehim Dayı-Turgay Misk-Ali Akçınar
GÖÇMENKÖY: Hüseyin-Umut-Mehmet-Kemal-Engin(Suat dk.32)-Erin(Ali dk.46)-Cemal-Mehmet Baykent-Beytullah(Taner dk.60)-Doğuş-Arda 
YALOVA: İrfan-Ali Özbahar-M.Kanat-Mustafa-Serhan(Muammer dk.79)-Buğra-Murat(Menteş dk.65)-Azat(Ahmet Hasan dk.70)-Mithat-Yusuf-Ali Karayel 
GOLLER: Dk.21-48-58 Serhan, dk.37 Ali Özbahar, dk.75-85 Mithat(YALOVA), Dk. 87 Arda(GÖÇMENKÖY)

Abdullah ZAİFOĞLU
 Birinci Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yalova, ligin ikinci yarısındaki çıkışını Göçmenköy’ü deplasmanda mağlup ederek devam ettirdi.
 21. dakikada gelişen Yalova atağında Murat’ın pasında kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara yollayan Serhan Yalova’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
 27. dakikada Yalova yarı alanından rakip ceza alanına gönderilen topta kaleci Hüseyin topu sektirdi. Sekan top Yusuf’un önünde kalmasına rağmen Yusuf yavaş hareket edince defans topu uzaklaştırdı.
 37. dakikada Yalova’dan Buğra’nın kullandığı korner atışında kale önündeki karambolde topa en son vuran Ali Özbahar Yalova adına skoru 2-0 yaptı.
 48. dakikada Serhan rakip kaleye 30 metreden çok sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca Yalova skoru 3-0 yaptı.
 58. dakikada paslaşarak kullanılan korner atışında Mithat’ın ortasında günün en başarılı oyuncularından biri olan Serhan kendisinin 3’ncü takımının 4’ncü golünü attı ve Yalova 4-0 öne geçti. 
 75. dakikada Yusuf’un pasında Mithat çok düzgün bir vuruşla topu filelere gönderince skor da 5-0 oldu.
 85. dakikadaki Yalova atağında başarılı oyuncu Yusuf sağ taraftan ceza alanına girdiği andaki sert vuruşunda top kalecinin müdahalesiyle direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Mithat yakın mesafeden kafa ile topu ağlara yollayınca Yalova 6-0 öne geçti.
 87. dakikada ise ender gelişen Göçmenköy atağında genç Arda tola rahat bir şekilde Yalova ceza alanına girdi ve yerden bir vurula takımının tek golünü atarken maç da Yalova’nın 
6-1’lik galibiyeti ile sona erdi.
 Gençler maçını Yalova gençleri 4-1 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474