banner564

Yarışmanın detayları açıklandı

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği tarafından “Kıbrıs’ta Spor” teması ile gerçekleştirilecek yarışma ile ilgili basın toplantısı düzenlendi

Yarışmanın detayları açıklandı
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Fotoğraf Yarışması ve Sergisi ile ilgili dün Dernek Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenlendi. Eziç ana sponsorluğunda, “Kıbrıs’ta Spor” teması ile bu yıl ilk kez düzenlenecek olan yarışma ile ilgili olarak KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Eziç Şirketler Direktörü Mehmet Eziç ve KTSYD Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Soyalan açıklamalarda bulundu.

Bülent Kılıçoğlu “en iyi fotoğrafları seçeceğiz”
Basın toplantısında ilk sözü alan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, yarışmanın yapmayı planladıkları faaliyetler arasında olduğunu ve konuyu Mehmet Eziç’e götürdüklerinde hemen olumlu yanıt aldıklarını belirtti. Kısa süre içerinde organizasyonu şekillendirdiklerini ve 2014 yılından bugüne ülke sporunun en iyi fotoğraflarını seçeceklerini söyleyen Kılıçoğlu, ana sponsor olarak katkı koyan Mehmet Eziç’e teşekkür etti. 

Mehmet Eziç “KTSYD çok aktif bir dernek”
Eziç Şirketler Direktörü Mehmet Eziç yaptığı konuşmada, KTSYD’nin birçok dernekten öte farkı bir yeri olduğunu, kendi gözlemi ile çok aktif ve yeni şeyler yapmaya çalışan ve bunların altından yüz akı ile kalkan bir dernek olduğunu söyledi. Gelmiş geçmiş tüm yönetimlere teşekkür eden Eziç, KTSYD’nin kendisine konuyu getirdiğinde tereddüt etmeden kabul ettiğini belirtti. Fotoğrafçılığın son yıllarda ülkemizde başka bir boyuta geçtiğini belirten Eziç, yapılacak olan yarışmalarla fotoğrafçılığı desteklemenin motivasyon sağlayacağını sözlerine ekledi.

Ödüller açıklandı
KTSYD Yönetim Kurulu üyesi Serkan Soyalan ise yarışma hakkında bilgiler verdi. 23 Mayıs Pazartesi gününe kadar yarışmaya en az 2, en fazla 6 fotoğrafla kişinin rumuz ile katılabileceği, yarışmanın dernek üyeleri yanında, vatandaşlara da açık olduğu belirtildi. Başarılı fotoğraflar 3 Haziran Cuma günü düzenlenecek olan ödül töreni ile açıklanacak ve 4 ödül verilecek. Yarışma kapsamında birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerinin yanısıra sadece yarışmaya katılacak olan KTSYD üyelerinin arasından belirlenecek “KTSYD Özel Ödülü” de verilecek. 
2014 yılından günümüze kadar olan süre içerisinde herhangi bir spor içerikli fotoğrafla yarışmaya katılma şansı elde edilebilecek. Yarışmada birinciye 3 bin Türk Lirası, ikinciye bin 500 Türk Lirası, üçüncüye bin Türk Lirası ve KTSYD Özel Ödülü’ne de bin Türk Lirası para ödülü verilecek. Yarışmaya katılım mesai saatleri içerisinde KTSYD Genel Merkezi’ne yapılabilirken, www.ktsyd.com adresinden yapılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474