banner564

U15’te skandal 1-2

Değirmenlik U-15 - Hamitköy U-15 maçında oyuncu sıkıntısı yaşandı

U15’te skandal 1-2
banner598
YER: Sadık Cemil Stadı
HAKEMLER: Şahan Şah, İsmail Egeli, Görkem Kreçdağ
DEĞİRMENLİK: Osman(Halil),Ömer(Berkay),Mustafa(Hasan), Emir, Barış, Mertkan(Kubilay),Burak, Cem, Doğukan, Emre(Arda),Fatih 
HAMİTKÖY: Metin(Doğukan),Hannan(Orçun),Görkem,Adem,İbrahim,Abdülsamet,Yaşar,Görkem,Kaan, Kadir(Emircan)(Mehmet Ali),Mustafa
GOLLER: Dk 48 Fatih(Değirmenlik) Dk 30 Görkem(Pen) ve Dk 64 Orçun (Hamitköy)

Erkut MAHSUCU
Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan U-15 Değirmenlik - Hamitköy maçında skandal bir olay yaşandı. Hamitköy A2 takımda oynayan futbolcuyu maç varakasına yazdı ancak hakemlerin kontrollerinde konu tespit edilerek futbolcu kadrodan çıkarıldı. Maç yaşanan bu gelişmeler sonucunda 8 dakika gecikmeli başladı. Hamitköy penaltı golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Başkasının lisansı ile oynadı
Hamitköy U-15 takımında, A2 takımında da oynayan ve Federasyonun sitesinde de pasif olarak görülen 2000 doğumlu Oğuzhan Köse başka futbolcu lisansı ile oynatıldı. Konu devre arasında yapılan itirazda tespit edildi.

İkinci yarı 25 dakika geç başladı
Devre arası tribünlerden gelen Değirmenlik genç takım futbolcusu hakeme Hamitköy takımında ilk yarıda da oynayan Hamitköy'ün 11 numaralı futbolcusunun 98 doğumlu olduğunu ve aynı sınıfta okuduklarını söyledi. Futbolcunun adı Müsabaka Cetvelinde İbrahim olarak yazılan ve adı da Oğuzhan olan futbolcunun, hakemler tarafından Federasyon sitesinde yaptıkları araştırmalar sonucunda futbolcunun 2000 doğumlu olduğu tespit edildi. 

Önce tatil edildi sonra devam edildi
Maçın hakemleri önce maçı tatil etmeye niyetlendi ve sonra Federasyon ile görüşme kararı aldı. Federasyon'da görevli Derviş Atakan ile yapılan özel görüşmeler sonucunda maçın hakemi müsabakayı oynatma kararı aldı. Değirmenlik Spor Kulübü Başkan'ı Emirali Öztüccar'ın da takımı sahaya çıkarma talimatından sonra Değirmenlik U-15 takımı sahaya çıktı. 

Maç karanlığa kaldı ışıklar yandı
Yaklaşık 25 dakikalık gecikme ile ikinci yarı başladı. İkinci yarıya etkili başlayan Değirmenlik, Fatih ile beraberlik golünü yakaladı. Maçın ilerleyen dakikalarında Hamitköy Orçun'un serbest vuruştan attığı golle maçı 2-1 kazandı. Hakem maça 1 dakika uzatma ekledi. Maçta yaşanan bu olaylar sonucu stat ışıkları ilerleyen dakikalarda yakıldı. Değirmenlik takımı itirazını maçın bitişinde yaptı. Değirmenlik - Hamitköy maçı ile ilgili son kararı KTFF verecek. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473