banner564

YDÜ iddialı geliyor

Bu sezon Voleybol Büyük Erkekler Ligi’ne iddialı bir şekilde hazırlanan Yakın Doğu Üniversitesi şampiyonluk hedefliyor

YDÜ iddialı geliyor
banner598
Süleyman REBGE
Bu sezon büyük erkekler liginde yaptığı flaş transferler ile iddaalı bir kadro kuran Yakın Doğu Üniversitesi’nin yeni transferlerinden İsmail Kovancı, Salih Hekimoğlu, Kemal Şah ve Ertan Fellahoğlu yeni sezonu Diyalog Spor’a değerlendirdi.

İsmail Kovancı: Sorumluluğumuzun farkındayız
Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı Kaptanı İsmail Kovancı: “Takım kaptanı olarak aldığımız sorumluluğun farkındayız. Özelde Yakın Doğu ailesine ve genelde de ülke voleyboluna bu takımın kazandırılmasında emeği geçen herkesi kutlarım. Oyuncular olarak bizlere düşen sahada tüm gücümüz ile mücadele edip herkesin formasının hakkını vermesidir” dedi.

Salih Hekimoğlu: Bu sezon 3 kupaya talibiz
Yakın Doğu Üniversitesi’nin bu sezon pasör transferi Salih Hekimoğlu genç ve tecrübeli oyunculardan kurulan bu takımın 3 kupayada talip olduğunu söyledi.Hekimoğlu”Yakındoğu Üniversitesi’nden Hakan Atamtürk,Sinem Ersoy ve Umar hoca yaptıkları güzel işbirliği ile iyi bir takım kurduklarını söylerken kendisininde Yakındoğu ailesine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Kemal Şah: Ülke voleybolu adına önemli bir oluşum
Yakın Doğu Üniversitesi adına bu sezon forma giyecek bir başka başarılı isim Kemal Şah ise ülke voleybolu adına önemli bir adım atıldığını vurguladı.Takım sayısının da artması hem rekabeti hem de kaliteyi artıracağını düşündüğünü söyleyen Kemal Şah bunların da sporcuya verilen değeri artıracağını söyledi.Şah”Takımımızın kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulduğunu söylebilirim.Bu profesyonel yapı altında çalışarak ve savaşarak hedefimizi şampiyonluk olarak koyduk” dedi.

Ertan Fellahoğlu: Voleybol kalitesi ciddi derecede yükselecek
Ertan Fellaoğlu ”Öncelikle Yakın Doğu Üniversitesi böyle bir takım kurarak adamızın voleybolunun kalitesini ciddi derece üst seviyeye çektiğini düşünüyorum. Takımımızda çok tecrübeli, voleybolu benimsemiş, bunun yanında genç başarıya ve tecrübelenmeye aç isimler var. Ben 1 yıl Galatasaray Sk da 3 yıl İBB’de olmak üzere toplam 4 yıl ter döktüm ve tecrübeler edindim. Bunların göstereceğim performans açısından çok etkisi olacağını düşünüyorum. Takımımızın beklenildiği gibi başarılı olacağından adım gibi eminim. Bütün takım arkadaşlarımın sakatlıksız güzel bir sezon geçirmelerini dilerim.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473