banner564

Range Rover Velar Kıbrıs'ta!

Range Rover Velar Kıbrıs'ta!
banner598
Land Rover ve Jaguar markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Borusan Oto, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yeni Range Rover Velar modelini satışa sunmaya başladı. Range Rover Velar modelinin tanıtımı için önceki gün Borusan Otonun Sanayi Bölgesindeki binasında kokteyl düzenlendi.
Range Rover ailesinin en genç üyesi Velar, devrim niteliğindeki tasarım özellikleri, üstün teknoloji donanımları ve verimli motor seçenekleriyle kendi sınıfında ve otomotiv dünyasında fark yaratıyor.
Mart 2017'de ilk kez global tanıtımı gerçekleştirilen yeni Range Rover Velar, tüm Dünya ile aynı anda Kıbrıs'ta satışa sunulmaya başladı. Borusan Oto Kıbrıs'ta ilk tanıtımı gerçekleştirilen yeni Range Rover Velar, SUV sınıfına iddialı bir giriş yaparken, otomotiv endüstrisine de büyük yenilikler katıyor.
Yeni Range Rover Velar’ın Kuzey Kıbrıs lansmanına katılan Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, “Kıbrıs’ta ilk partide gelecek 9 aracın satışı kısa sürede gerçekleşti. Yıl sonuna kadar kotamızdaki 16 adet Range Rover Velar’ın tamamını satacağımızı öngörüyoruz. Gelen yüksek talebe karşılık ilave araç tedarik etmeye çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474