banner564

YDÜ’nün konuğu İTÜ

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, İstanbul Üniversitesi'ni konuk ediyor

YDÜ’nün konuğu İTÜ
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 18. haftasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak. Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma bugün saat 14:00’da başlayacak.
Karşılaşma ile ilgili konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, geçen hafta şeytanın bacağını kırdıklarını ve bu galibiyeti perçinlemek istediklerini söyledi.
 “Yakaladığımız güzel ivmeyi devam ettirmek istiyoruz”
İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacakları maç öncesinde değerlendirmelerde de bulunan İlker Gözeneli, bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti. “Orduspor maçı bizim için bir dönüm noktası oldu. Bu maçta yakaladığımız ivmeyi koruyarak ve artırarak lige devam etmek istiyoruz” dedi. Takıma yapılan yeni transferlere de değinen İlker Gözeneli, “yeni transferlerimiz ile takımımız daha iyi sonuçlar alıyor. Bu da doğru transferin önemini gösteriyor. Son maçımızda sahada gördüğümüz Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligde güzel sonuçlar alacak bir takım. Ligdeki tüm maçlarımıza bu motivasyon ile hazırlanacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473