banner564

Yeni lider Dumlupınar

K-Pet birinci ligde 19. hafta geride kaldı.

Yeni lider Dumlupınar
banner598
16 golün atıldığı 19. hafta karşılaşmalarında, 2 maçı deplasman takımı kazanırken, 5 maç ise beraberlikle tamamlandı. Ligde en farklı galibiyeti Karşıyaka deplasmanında Dumlupınar takımı elde ederken, aldığı bu galibiyet sonrası ligin yeni lideri oldu. Yalova ve Girne Halk Evi ile birlikte Gençlik Gücü’nün puan kaybı sürerken, Görneç deplasmanında kazanan Gönyeli kritik 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Haftanın Takımı –Dumlupınar
Sezon başı hedefini Süper Lig olarak belirleyen doğu temsilcisinde hedefe yolculuk emin adımlarla devam ediyor. Karşıyaka deplasmanında farklı kazanan Dumlupınar, rakiplerinin kayıp yaşadığı haftada ligin yeni lideri oldu.

Haftanın Antrenörü – Deviş Kolcu (Gönyeli)
Çemberin iyice daraldığı birinci ligde, tehlikeli bölgeden bir an önce çıkmak isteyen Gönyeli, hafta sonu Görneç karşısında galip geldi. Hafta arasını ve maç öncesini oyuncularına iyi aktaran Derviş Kolcu alınan galibiyette önemli rol üstlendi.

Haftanın Futbolcusu – Süleyman Bayır (Dumlupınar)
Dumlupınar takımının önemli ismi Süleyman, Karşıyaka deplasmanında oynadığı iyi oyunu yanında attığı iki golle ön plan çıkan isim oldu.

Haftanın Hakemi – İhsan Payas (Girne Halk Evi – Esentepe)
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan İhsan Payas, 19. hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti.

Hafta’nı 11’i: Mustafa (Gönyeli), H. Bahtıkara (Dumlupınar), Reşat (Gönyeli), Turgut (Dumlupınar), Uğurcan (Düzkaya), M. Barkınay (Gönyeli), Umar (Esentepe), Ender (Dumlupınar), Süleyman (Dumlupınar), Cemal (Gönyeli), Yağış (Düzkaya),

Gol Krallığı:

18 Gol: Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü)
15 Gol: Yağış (Göçmenköy)

K-Pet 1. Lig’de 19. Hafta Sonuçları

Hamitköy – Gençlik Gücü: 0-0
Yalova – Denizli: 0-0
Göçmenköy – Lapta: 2-2
Karşıyaka – Dumlupınar: 0-5
Girne Halk Evi – Esentepe: 1-1
Düzkaya – Baf Ülkü Yurdu: 1-1
Görneç – Gönyeli: 1-2

K-Pet 1. Lig’de 20. Hafta Programı

19 Mart Cumartesi

Gönyeli – Yalova
Esentepe – Göçmenköy
Denizli – Hamitköy

20 Mart Pazar

Lapta – Görneç
Gençlik Gücü – Karşıyaka
Baf Ülkü Yurdu – Girne Halk Evi
Dumlupınar – Düzkaya

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474