banner564

Yeniceköy tesislerine kavuştu

Değirmenlik Belediyesi tarafından, yapımı tamamlanan Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı dün hizmete açıldı.

Yeniceköy tesislerine kavuştu
banner598
Açılışta, Değirmenlik Belediyesi ile “Kardeş Belediye” olmak amacıyla Başkan Osman Işısal ile protokol imzalamaya gelen Samsun Canik Belediyesi Başkanı Osman Genç ve beraberindekilerin yanı sıra, 14’üncü Zırhlı. 
Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Tugay Komutanı da bulundu Düğün Salonu ve Çocuk Parkı açılışı sırasında Yeniceköy Muhtarı İbrahim Ömer Paşa ve Yeniceköy Spor Kulübü Başkanı Hasan Hazal da birer konuşma yaparak Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal’a ve çalışanlarına teşekkürlerini sundular.
Yeniceköy’de temin edilen toplam alanı üç bin 515 m2 arazi üzerine yapıldı. Tesis içerisinde; Spor Kulübü Lokali, Düğün Salonu, Çocuk oyun parkı, fitness aletleri ve wc binası Engelli/Bay/Bayan, iklime uygun ağaçlandırma yer alıyor. Spor ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bin 387 m2 çok amaçlı açık alan, festival, konser ve birçok kültürel faaliyetlerin yapılabileceği 930 m2 yeşil ve dinlenme alanı, Spor Kulübü Binası içerisinde 186 m2 kapalı alan, 123 m2 çok amaçlı iç kullanım alanı ve salon, buna ek olarak büfe, yönetici odası (Toplantı odası), wc bay bayan ve 1 adet duş yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473