banner564

Mali rapor onaylandı

Futbol Federasyonu mali olağan genel kurulu dün gerçekleştirildi

Mali rapor onaylandı
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu dün Ahmet Sami Topcan Toplantı Salonu’nda 20 kulübün katılımıyla gerçekleştirildi.
Musa Sönmezler’in, Divan başkanlığı yaptığı olağan mali genel kurulda, Sermen Vudalı ve Bayar Piskobulu ise divan sekreterliği görevlerini üstlendi. Muhasip Demir Adanır mali raporu genel kurula sundu. Mali raporla ilgili soruları ise Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu yanıtladı. Mali raporda devletten alınması için söz alınan 600,000 TL’lik maddi katkı alınmadığı için federasyon, 469,000 TL ekside görüldü. 
Olağan mali genel kurula düşük katılımdan şikayetçi olan Hasan Sertoğlu, daha sonra faaliyet raporunu sundu. 
Raporlarla ilgili olarak Özel Tahsin, Hasan Besim ve Bayar Piskobulu söz alıp konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra Musa Sönmezler, faaliyet ve mali raporlarını genel kurulun onayına sundu. Raporlar oybirliği ile aklandı.
Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Serdarlı kulüp başkanı Taşer Büyükadam ise Serdarlı – Çetinkaya maçından sonra Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan araştırma komisyonunun, şeffaf bir şekilde elde ettiği bulguları açıklamasını talep etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474