banner564

Yenilgi yok

Ligde dördüncü haftadan beri yenilmeyen ve ligin en az gol yiyen takımı olan Akıncılar’da hedef puan almak

Yenilgi yok
banner598
 Yedi haftadır yenilgi almayan Akıncılar’da “yenemesek de yenilmeyelim” uygulaması işe yarıyor
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet birinci lige bu sezon yükselen ve gösterdiği performansla lig’de iyi noktaya gelen Akıncılar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gönyeli maçının hazırlıklarına başladı. Akıncılar Teknik Direktörü Mehmet Karşılı Diyalog spor servisine verdiği demeçte, ligin şu an en az gol yiyen takımı olduklarını, bunun sebebinin ise takım olarak çok iyi savunma yaptıklarının göstergesi olduğunu vurguladı.

Takımı bir hafta kala kurduk
Akıncılar takımının bu sezon yeni bir takım olduğunu ve geçen sezon takımda yer alan bir çok oyuncunun bu sezon aralarında olmadığını da belirten Mehmet Karşılı, yapılan transferlerden sonra takımı ligin başlamasına son bir hafta kala kurduklarını, gerçek anlamıyla da lige dördüncü haftadan sonra alıştıklarını vurguladı. Takımdaki tecrübeli isimlerin fazla oluşunun kesinlikle avantaj olduğunu da belirten Akıncılar Teknik Direktörü Mehmet Karşılı, tecrübeli isimlerle gençlerin uyumunun kendilerini bu noktaya getirdiğini de belirtti.

Sekiz golün üçü penaltı
Lig sıralamasında on bir hafta sonunda 17 puanla altıncı sırada bulunmalarının sorulması üzerine ise açıklama yapan Karşılı, dördüncü hafta deplasmanda karşılaştıkları GençlerBirliği karşılaşmasıyla çıkışa geçtiklerini ve halen daha yenilgi almadıklarını söyledi. Bulundukları noktada yenilgi almamalarının önemli olduğunu belirten Karşılı, takımın şuan en az gol yiyen takımı konumunda olduğunu da belirtti. Kalelerinde gördükleri 8 golün üçünü penaltıdan gördüklerini, geriye kalan 5 golün, üçünü, 9 kişi kaldıkları Binatlı karşılaşmasında yediklerini, belirten Karşılı geriye kalan 2 golü beraberliğe razı olamadıkları Değirmenlik ve Baf Ülkü Yurdu karşılaşmalarında gördüklerini belirtti. Bu konumda defansif bir anlayışlarının olmadığını da vurgulayan Mehmet Karşılı, Akıncılar olarak defans yapan bir takım değil, takım olarak iyi bir savunma yapan Akıncılar olduklarını vurguladı.

Gönyeli karşısında galibiyet istiyoruz
On birinci hafta karşılaştıkları Ozanköy karşılaşmasının, ligde oynadıkları Retrobet en kötü karşılaşma olduğunu belirten Mehmet Karşılı, bu hafta oynayacakları deplasmandaki Gönyeli karşılaşmasının çok zor geçeceğini bildiklerini belirtti. Gönyeli’nin geçen hafta aldığı ilk yenilgisinden sonra bu haftaki maçın onlar adına da önemli olacağını belirten genç teknik adam, saha ve seyirci avantajını iyi kullanan Gönyeli’ye karşı kendilerinin de iyi şekilde mücadele edeceklerinisöyledi. Kafalarındaki en kötü puanın bir puan olduğunu da vurgulayan Karşılı, doksan dakikanın sonunda çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirtti.

Süper ligi şuan düşünmüyoruz
Ligde geldikleri ve bulundukları konum neticesinde zirvedeki takımlarla puan farkının iyice kapandığını ve zirveye ortak bir konumda olduklarının hatırlatılması üzerine açıklama yapan Mehmet Karşılı, yönetimin beklentilerinin bu sezon itibariyle lig’de kalıcı ve gelecek yılın Akıncılar takımının oluşturulmasını yönünde olduğunu, ancak bunun illa ki süper ligi istemeyip ona göre hareket edecekleri anlamına gelmemesi gerektiğini vurguladı. Devre arası takıma arkası dönük oynayabilen bir forvet alabileceklerini ve başka transfer düşünmediklerini söyleyen Karşılı, eldeki kadronun yeterli olduğunu ve ligi kaldırabileceğini sözlerine ekledi.

Akdoğan stadı, tam anlamıyla içler acısı
Akıncılar olarak karşılaşmalarını Beyarmudu sahasında oynadıklarını söyleyen Karşılı, Akdoğan’da yer alan Özgürlük stadının tam anlamıyla terk edilmiş ve ilgisizlikten saha konumundan çıktığını bununda son derece üzücü olduğunu belirtti. Bu hafta sentetik zeminde oynayacakları sorusunun sorulması üzerine Mehmet Karşılı, sentetikten sakatlık yönünde tedirginliği olduğunu, onun haricinde asla çekinmediklerini söyledi. Gönyeli karşılaşması öncesinde Bülent Şahin’in sakatlığının devam ettiğini ve oynamasının zor olduğunu belirten Akıncılar Teknik Direktörü Mehmet Karşılı, 3 idmanla Gönyeli maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2013, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474