banner564

Yeşilova penaltılarla çeyrek finalde 7-6

Normal süresi ve uzatma bölümü eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın kazananını penaltılar belirledi

Yeşilova penaltılarla çeyrek finalde 7-6
banner598
YER: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Hakan Ünal, Zekai Töre
MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA: Hasan, Cenker(DK 76 Aksel), Okan, Vakkas, Binya, İlyas, Adeleke, Mustafa, Ahmet(DK 51 Mejdi), Hamis(DK 31 Ulaş), Lua Lua.
YALOVA: İrfan, Mitat, Tayfun(DK 88 Ali Karayel), Reşat, Mahmut, Edis, Batshi(DK 57 Cemal), Ali, Hasip, Uche, Buğra(DK 65 Selçuk).
GOLLER: DK 62 Vakkas, DK 94 pen Lua Lua(Merit Alsancak Yeşilova). DK 7 Ali Azouz, DK 104 Edis(Yalova).
Beyzade ÜNALMIŞ
Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası ikinci turunda Merit Alsancak Yeşilova penaltı vuruşları sonrası rakibi Yalova’ya üstünlük sağlayıp adını çeyrek finale yazdırdı. Normal süresi ve uzatma bölümü eşitlikle tamamlanan karşılaşmada, penaltı vuruşlarında rakibine 5-4 üstünlük sağlayan ev sahibi takım adını çeyrek finale yazdırdı. Normal süresi Ali Azouz ve Vakkas’ın karşılıklı golleri ile eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın, uzatma bölümü ise Lua Lua ve Ediz’in golleri ile tamamlanırken, penaltı vuruşlarında Binya’nın dışarı gönderdiği topta, Lua Lua, Adeleke, Ulaş, Okan ve Aksel penaltıları gol yapan isimler oldu. Yalova takımında ise Ediz, Uche, Cemal ve Mahmut penaltı atışlarından sonuç alırken, Hasip ve Mithat kaleci Hasan Piro’yu geçmeyi başaramadı.
7.dk: Sol kanattan gelişen konuk Yalova atağında Mitat’ın pası ile buluşan yeni transfer Ali Azouz takımını öne geçiren isim oldu.0-1
9.dk: Gelişen ev sahibi Merit Alsancak Yeşilova atağında İlyas’ın vuruşunu kaleci İrfan iki hamlede önlemeyi başardı.
35.dk: Merit Alsancak Yeşilova takımının kazandığı serbest atışta Lua Lua’nın sert ve düzgün vuruşunu kaleci İrfan kornere çeldi.
56.dk: Bir başka ev sahibi takım atağında Lua Lua’nın ceza alanı içerisinde vuruşu kaleci İrfan’da kaldı.
62.dk: Sağ kanattan gelişen Merit Alsancak Yeşilova atağında yapılan ortada Vakkas’ın vuruşu filelere gitti.1-1
71.dk: Mejdi – Lua Lua verkaçında Lua Lua’nın vuruşu kaleci İrfan’da kaldı.
78.dk: Sağ kanattan gelişen Merit Alsancak Yeşilova atağında ceza alanına giren Ulaş’ın yaptığı vuruş İrfan’da kaldı.
94.dk: Lua Lua ile başlayan ev sahibi takım atağında savunma topa elle müdahale edince ev sahibi takım penaltı vuruşu kazandı. Atışı kullanan Lua Lua uzatma bölümünde takımını öne geçiren isim oldu.2-1
104.dk: Yalova takımının kazandığı serbest vuruş sonrası Ediz harika bir vuruş ile skoru bir kez daha eşitlemeyi başardı.2-2
106.dk: Ali Azouz ile başlayan Yalova atağında bu oyuncunun ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş kaleci Hasan Piro’da kaldı.
116.dk: Yalova takımının kazandığı frikik vuruşunda Cemal’ın sert vuruşunu Hasan Piro kornere çelmeyi başardı.
Karşılaşmada başka gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Penaltı atışları sonucunda turu geçen takım Merit Alsancak Yeşilova oldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2018, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473