banner564

Senaryo başarısız

Sigortadan para alabilmek için lüks aracını ateşe verdi

Senaryo başarısız
banner598
Suna ERDEN
Girne’ye bağlı Tepebaşı’nda önceki akşam kundaklanan BMW marka lüks aracın kendi sahibi ve bir arkadaşı tarafından yakıldığı belirlendi. Yakılmış aracı terk edilmiş şekilde bulup soruşturma başlatan polis, aracın sahibi Arif Kimyalar ve arkadaşı Mahmut Erpolat’ı gözaltına aldı. 
Zanlılardan Erpolat, polise verdiği ifadede aracı Arif Kimyalar ile birlikte yaktıklarını amaçlarının sigortadan para almak olduğunu itiraf etti. Haklarında soruşturma başlatılan iki zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polise her şeyi anlattı
Soruşturmayı yapan polis, önceki akşam saat 22.30 sıralarında, Çamlıbel- Tepebaşı yolunda kısmen yanmış KH 802 plakalı bir araç bulunduğunu, yapılan araştırma sonucunda, yakılan aracın sahibi Arif Kimyalar ve Mahmut Erpolat’ın tutuklandığını anlattı. 
Polis, Mahmut Erpolat’ın poliste verdiği gönüllü ifadede; aracı, sahibi Arif Kimyalar ile birlikte sigortadan para almak için yaktıklarını, olay anında giydikleri ayakkabıların yerini itiraf ettiğini kaydetti. 
Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu da, meseleyle ilgili soruşturmanın yeni başladığını belirterek, zanlılar hakkında birer gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473