banner564

Yeşilova yola çıktı

Geçen yılı iyi noktada tamamlayan Merit Alsancak Yeşilova, sahaya indi

Yeşilova yola çıktı
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

K-Pet süper ligde geçen sezon iyi performans gösteren Merit Alsancak Yeşilova yeni sezona merhaba dedi. 

Yeşilova’da hedef yine üst sıralar
Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf , yeni sezonla ilgili olarak yaptığı açıklamada, takım olarak geçen yıl çok iyi bir sezon geçirdiklerini, bu sezon ise geçen yılın üzerinde olmak istediklerini söyledi. Yeni sezon hem lig hem de kupada iddialı olmak için yola çıktıklarını belirten Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf, oyuncu grubu ve yönetim olarak buna hazır olduklarını söyledi.

Kadroya takviye yapıldı
Mevcut kadroyu korumakla birlikte takıma Mustafa Yaşınses ve Kemal’ın takviye edildiğini belirten Akyulaf, Serhan Önet konusunda ise belirsizliğin devam ettiğini belirtti. Adaleke ve Binya’nın da aralarında olduğunu söyleyen Erdinç Akyulaf, Lua Lua’nın ise Pazartesi aralarına katılacağını ifade etti. 

İki etaplı kamp olacak
Hazırlık planlamalarının hazır olduğunu söyleyen Erdinç Akyulaf, sezon öncesi iki etaplı kamp planlamaları ile birlikte hazırlık maçlarının da hazır olduğunu ifade etti. Geçen yılki kadroyu korumalarının en büyük avantajları olduğunu söyleyen Akyulaf, takviyelerle birlikte savaşan ve iyi futbol oynayan bir Merit Alsancak Yeşilova yaratacaklarını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474