banner564

Yıldırım’da kan değişimi

K-Pet 2. Lig ekibi Yıldırım Spor Kulübünde başkanlık görevine Cafer Daloğlu getirilirken, antrenör ise Mehmet Bozkurt oldu

Yıldırım’da kan değişimi
banner598
K-Pet 2. Ligi’nin yeni ekiplerinden Mesarya bölgesi takımlarından olan Yıldırım Spor Kulübünde Ekim ayı başında yapılan genel kurul sonucunda başkanlık görevine Cafer Daloğlu getirildi.
Bu sezon oynanan BTM Ligi müsabakalarında gruplardan çıkarak finalde Çanakkale’ye kaybederek 1. Lig’e çıkma şansını son anda kaçıran Yıldırım Spor Kulübünde eski başkan Ersen Gamalı görevini yine genç bir isim olan Cafer Daloğlu’na devretti.

Yönetim belirlendi
Cafer Daloğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu:
Hüseyin Bozkanlı, Hasan Merttuna, Akan Çelikoğlu, Ömer Suay, Ersen Gamalı Murat Elagöz, Süleyman Suay, Yunus Bozkanlı, İbrahim Gamalı.

Antrenör Mehmet Bozkurt
Yönetim oluşturulması sonrasında ilk iş olarak takımı çalıştıracak antrenörü bulan Yıldırım yönetimi, uzun yıllar kulübe hem futbolcu hem yönetici olarak hizmet etmiş Mehmet Bozkurt ile anlaşma sağladı.
Mehmet Bozkurt yönetiminde geçtiğimiz hafta antrenmanlarına başlayan takıma bu sezon birkaç önemli noktaya transfer yaparak iyi bir kadro oluşturma hedefinde olan Yıldırım Spor Kulübü yönetimi çalışmalarına devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474