banner564

Yıldızlar Barcelona’da parlayacak

U-14 Yıldız Milli Futbol Takımı MIC Cup’a katılmak için Salı Günü İspanya’ya gidecek

Yıldızlar Barcelona’da parlayacak
banner598
Uluslararası Akdeniz Kupası’na(MIC) katılmak için 11 Nisan Salı günü Barcelona’ya gidecek olan U14 Milli Takımımız, son hazırlık maçını dün gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz yıl ilk kez katıldığı Uluslararası Akdeniz Kupası’na bu yıl da katılacak olan CTFA Stars, son hazırlık karşılaşmasını bugün Yenicami U15 Takımı ile yaptı. Milli Takımımız, Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ikinci devresinde Nevzat Cankan Çayan’ın attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. 

Pazartesi son antrenman
11 Nisan Salı günü Uluslararası Akdeniz Kupası’na(MIC) katılmak için Barcelona’ya gidecek olan U14 Milli Takımımız, son antrenmanını 10 Nisan Pazartesi günü Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirecek. CTFA Stars, bugün Yenicami ile oynadığı hazırlık maçını Nevzat Cankan Çayan’ın attığı golle 1-0 kazandı. Milli Takımımız, oynadığı iyi futbolla turnuva öncesinde umut verdi.

26 kişilik kafile
11-16 Nisan tarihlerinde İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Akdeniz Kupası’na (MIC) katılacak olan U14 Milli Takımımız, 11 Nisan Salı günü sabah saatlerinde Ercan Havaalanı’ndan kalkacak olan uçakla önce İstanbul’a, ardından ise İspanya’ya gidecek. Kafilede 19 futbolcunun dışında KTFF Yöneticisi(Kafile Başkanı) Şifa Kırmızıgil, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndan görevli olarak Mertan Aziz Çiftçi, Spor Hekimi (Doktor) Nevzat Denerel, Fizyoterapist Berkiye Kırmızıgil, Teknik Direktör Hüseyin Aşkın Kınacı, Antrenör Cemal Yazır ve spor yazarı olarak ise Necmi Usal yer alacak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474