banner564

“Yuvama döndüm”

Lapta teknik direktörlüğüne getirilen Hüseyin Çağer mutlu olduğunu söyledi

“Yuvama döndüm”
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Lapta, teknik adam konusunda Hüseyin Çağer ile anlaşma sağladı. Hüseyin Çağer, yeniden Lapta’ya döndüğü için mutlu olduğunu ve 2 sezon şampiyonluk yaşadığı Lapta’yı her zaman yuvası olarak gördüğünü ifade etti.

“Hedefimiz en az play-off”
Hüseyin Çağer, yaptığı açıklamalarda gittiği her takımda hedefinin üst sıralar olduğunu ifade ederek Lapta ile de hedeflerinin bir üst lig olacağını söyledi. Çağer, direkt çıkamasalar bile play-off mücadelelerine kalmak istediklerini belirtti. Hüseyin Çağer, kendisine Lapta camiasından da büyük destek olduğunu ve kendisinin de camiaya birlik çağrısı yaptığını ifade ederek camia olarak bütünleşip Lapta’yı ait olduğu noktaya taşıyacaklarına inandığını söyledi.

“Çok çalışmak zorundayız”
Hüseyin Çağer, Lapta camiasının yaşadığı bazı aksiliklerden dolayı sezonu rakiplerinden geç açmak zorunda kaldığını belirterek bu açığı kapatmak için haftanın 6 günü çalışmak zorunda olduklarını vurguladı. Çağer, antrenmanlara başladıklarını ancak resmi sezon açılışının daha sonra olacağını söyledi.

Takviyeler olacak
Lapta teknik direktörü Hüseyin Çağer, takıma en az 5 takviye yapmak istediklerini ifade etti. Stoper, ön libero, forvet arkası ve forvet pozisyonlarına transfer yapmak için girişimlere başladıklarını belirten Çağer, ön libero için Türkiye’den transfer çok iyi bir isimle görüştüklerini ifade etti. Çağer, federasyona da bir çağrıda bulunarak Kıbrıslı Rum olan diğer yabancı hakkını da TC’liye çevirmeleri gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473