banner564

Zehra’nın hedefleri büyük

Kadın futbolcumuz Ağustos ayında UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde forma giyecek

Zehra’nın hedefleri büyük
banner598
Kadın futbolunda son yıllarda ülkemizin yetiştirdiği önemli isimler arasında yer alan Zehra Borazancı hedef büyüterek kadınlar futbolunda üst düzeye ulaşmak için çalışmaya devam ediyor. 

Gol kraliçesi olmuştu
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından 2008-2012 yılları arasında düzenlenen Kadınlar Liginde Akdeniz Spor Birliği Kadın Futbol Takımında görev yapan Zehra Borazancı 4 yıl üst üste şampiyonlukların yanı sıra 2010 yılında 14 golle gol kraliçesi oldu. Çok başarılı geçen sezonların ardında Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2.Ligi’nde Akdeniz Nurçelik Kadın Futbol Takımında forma giymeye başlayan başarılı futbolcu Zehra Borazancı, Akdeniz Nurçelik Kadın Futbol Takımında ortaya koyduğu performans ile Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımına transfer oldu. 

Şampiyon takımlarda görev yaptı
2016-2017 futbol sezonu ilk devresini 1.ligde Adana İdman Yurdu’nda geçiren Zehra Borazancı devre arasında İzmir ekiplerinden Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımına transfer oldu. Son beş sezon üst üst şampiyon olan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımında ikinci devrede forma giymeye başlayan Zehra Borazancı, sezonu yine şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye liglerinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşamış oldu. 

UEFA’da oynayacak
Futbol yaşantısını Konak Belediyespor’da sürdüren Zehra Borazancı geçtiğimiz Ağustos ayında UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi grup elemeleri ilk turunda ilk kez forma giyerek Avrupa deneyimini de kazanmış oldu. 
İstikrarlı futbol yaşantısı ile adından söz ettirmeye başlayan deneyimli ve başarılı sporcu Zehra Borazancı, çok çalışarak daha büyük hedef ve başarıları yakalamak için çalışıyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474