banner564

Zirvenin yeni sahibi GG

K – Pet Birinci Lig’de, ikinci devrenin ilk haftası geride kaldı.

Zirvenin yeni sahibi GG
banner598
20 golün atıldığı on dördüncü hafta karşılaşmalarında, 5 maçı deplasman takımı kazanırken, 1 maçı ise ev sahibi takım kazandı. Ligde tek beraberliğin çıktığı haftada ise Göçmenköy ve Düzkaya takımları yenişemeyerek haftayı bir puanla kapatan taraf oldular. Haftanın önemli karşılaşmasında Yalova’ya mağlup olan Girne Halk Evi liderlik koltuğundan inerken, deplasmanda Esentepe’yi mağlup eden Gençlik Gücü, koltuğun yeni sahibi oldu.

Haftanın Takımı –Yalova
Devre arasını iyi geçiren Batı temsilcisi Yalova, bunun karşılığını Girne Halk Evi karşısında gösterme başarısı elde etti. Zorlu rakibi karşısında iyi mücadele eden Batı ekibi, aldığı galibiyetle zirve yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haftanın antrenörü –Gökmen Davutoğlu (Yalova)
Devre arası ve hazırlık dönemini takımına iyi yansıtan başarılı çalıştırıcı, ikinci devrenin açılış maçında takımını zorlu rakibi karşısında iyi hazırlayarak alınan galibiyette öne çıkan isim oldu.

Haftanın futbolcusu – Kemal Yıldırım (Denizli)
Denizli takımının başarılı forveti Kemal Yıldırım, ligin ikinci devresine kaldığı yerden devam ediyor. Lapta deplasmanında takımının galip geldiği karşılaşmada iyi oynayan başarılı oyuncu, takımı adına iki gol atarak iyi bir günü geride bırakmış oldu.

Haftanın hakemi – Osman Özpaşa (Görneç – Karşıyaka)
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Osman Özpaşa, on dördüncü hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti.

Haftanının 11’i: Kemal (Karşıyaka), Turgut Kaan (Dumlupınar), Okan (Gönyeli), Süleyman (G. Gücü), Ragıp (G. Gücü), Ender (Dumlupınar), Yusuf (Yalova), Cengiz (Karşıyaka), Ertuğ (Gönyeli), Kemal (Denizli), Turgut Kaçar (Yalova).

Gol Kırallığı
16 Gol: Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü)
11 Gol: Yağış (Düzkaya)

K-Pet 1’inci Lig’de14. hafta sonuçlar

Gönyeli – Hamitköy: 3-2
Esentepe – Gençlik Gücü: 0-2
Baf Ülkü Yurdu – Dumlupınar: 1-2
Göçmenköy – Düzkaya: 1-1
Girne Halk Evi – Yalova: 0-2
Lapta – Denizli: 0-3
Görneç – Karşıyaka: 1-2

K-Pet 1’inci Lig’de15. hafta program

13 Şubat Cumartesi
Hamitköy – Lapta
Girne Halk Evi – Göçmenköy
Düzkaya – Görneç
Karşıyaka – Gönyeli  

14 Şubat Pazar
Gençlik Gücü – Baf Ülkü Yurdu
Yalova – Dumlupınar
Denizli – Esentepe

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474