banner564

Öğrenciler bilgilendirildi

LAÜ’de, 2014-2015 Akademik Yılı Oryantasyon Günleri kapsamında seminer düzenlendi

Öğrenciler bilgilendirildi
banner598
   Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı tarafından 2014-2015 Akademik Yılı Oryantasyon Günleri kapsamında bilgilendirme semineri düzenledi. LAÜ Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde öğrencilere, üniversitenin birimleri tanıtıldı.
   Seminerde, Genel Sekreterlik, Öğrenci Dekanlığı, Dış İlişkiler Direktörlüğü, Öğrenci İşleri Müdürlüğü, Mali İşler Müdürlüğü, Yurtlar ve Lojmanlar Müdürlüğü, Spor Müdürlüğü, Bilgi İşlem Merkezi ve Kütüphane Müdürlüğü’nün idari yöneticileri  öğrencilere üniversite ve birimlerini tanımalarına yardımcı olmak amacıyla sunumlar gerçekleştirdiler.
   Açılış konuşmasında, LAÜ ailesine katılan öğrencileri tebrik eden ve geleceğe yönelik attıkları bu ilk adımlarının kendileri için hayırlı olmasını dileyen Genel Sekreter Mehmet Yalçın LAÜ’nün kuruluş tarihi, kurumsal yapısı, faaliyet gösterdiği kampüsleri, kampüste öğrencilere sunulan eğitim haricindeki olanakları ve hizmetleri de kısaca anlatarak hangi ihtiyacın, nasıl ve ne şekilde sağlanabileceği hakkında detaylı bilgiler verdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 06:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474