banner564

‘Zorluğun farkındayız’

Yeni sezonda on bir takımlı Batı Grubu temsilcisi Tatlısu’da hazırlılar ara vermeden devam ediyor

‘Zorluğun farkındayız’
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Hüseyin Çağer nezaretinde sürdüren Tatlısu’da, Çağer oyuncuların performansından oldukça memnun. Diyalog Spor servisine demeç veren Hüseyin Çağer, geçen yıl ligi şampiyon bitirdiklerini bu sezonda hedeflerinin aynı şekilde ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi.

Tek grup olmalıydı
Yeni formatı ile mücadele edecekleri Birinci ligin yeni şekline değinen Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, Doğu-Batı Grubu yerine 21 takımlı tek ligin daha doğru olabileceğini savundu. Mayıs ayında tamamlanan lig sonrası Ekim sonu yeni sezona başlayacaklarını hatırlatan Çağer, oyuncuları motive konusunda ciddi sıkıntı ve problem çekeceklerini belirtti. Geçiş yılı olması ile birlikte maç sayısının az olacağını belirten Hüseyin Çağer, bu nedenle iyi ve güçlü kadro oluşturmak zorunda olduklarını belirtti. Takımda geçen sezondan kaleci Yunus, Ahmet Çağer ve Çağlar’ın yeni sezonda aralarında olmayacağını aktaran Tatlısu Teknik Direktörü Hüseyin Çağer, giden isimlerin yerini doldurma adına ise bir takım çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Zirveye oynayacağız
Tatlısu olarak geçen yılın şampiyon takımı olduklarını belirten Hüseyin Çağer, bu nedenle yeni sezonda tek hedeflerinin Tatlısu olarak zirve olduğunu söyledi. Kendileri ile birlikte Esentepe, Girne Halk Evi, Karşıyaka, Lapta, ve Ozanköy’ün yer alacağı ligde Girne ağırlıklı takımların olacağını, ancak ligin genelinde kadro olarak her takımın iyi noktada olma adına çalışma yaptığını belirtti. Maç sayısının az oluşu ile birlikte hata payının neredeyse yeni sezonda olmayacağını belirten Çağer, bu nedenle doğru işler yaparak sezon öncesini iyi geçirmek istediklerini vurguladı. Oyuncu grubunun da geçen yıl elde ettikleri başarıyı bu sezon taçlandırmak istekleri olduğunu belirten Hüseyin Çağer, el birliği ile iyi bir sezon öncesi ve lig periyotu hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473