banner564

100 binden fazla satış

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Suçlamalara Karşı Gerçekler" isimli kitabını imzaladı

100 binden fazla satış
banner598

Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, "Suçlamalara Karşı Gerçekler" isimli kitabının imza törenine katıldı. 

    Trump Towers AVM'de düzenlenen imza töreninde konuşan Başbuğ, kitapta 2 yıl boyunca medyaya yaptıkları açıklamaların yer aldığını söyledi.

Başbuğ, dağınık halde bulunan açıklamaları kitap haline getirmenin yararlı olduğunu düşündüklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

   "Bugün şunu hissediyoruz ki, çok doğru bir iş yapmışız. Bizim için önemli olan şu; 6 Ocak'ta kitap çıkmıştı. 3 ay geçti ama kitaba olan ilgi, kesilmeden devam ediyor. Bu da şunu gösterdi; insanlarımız gerçekleri öğrenmeye arzulu. Daha açık söylemek gerekirse gerçekleri öğrenmek için aç. Özellikle bizim kitaba gösterilen ilgiden ben bu yorumu çıkartıyorum. Dolayısıyla dediğim gibi, iyi bir iş yaptığımızı zannediyorum. Çünkü halkımız özellikle son 2-3 senede yaşanan gerçekleri, bu kitap vasıtasıyla daha doğru öğrenme şansına sahip oldu. Bu açıdan çok mutluyuz." 

   Başbuğ'un kitabının çıktığı Kaynak Yayınları Yayın Yönetmeni Sadık Usta da kitabın çok önemli iki başarısının olduğunu ifade ederek, "İkinci yüz bine girdik. Çok kısa bir süre içinde yüz bini aşmış olması, kitap piyasasında çok az görülen bir şey. Bu, komutanımıza olan sevgi ve saygıyı gösteriyor. Ayrıca şunu iddia ediyorum; belki çok aşırı bir yorum olarak algılanabilir ama bu kitap sayesinde komutanımız, kumpasın çökmesine önemli bir katkıda bulundu" diye konuştu. 

   Başbuğ'u alkışlarla karşılayan sevenlerinden bazıları, kitaplarını imzalatırken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 00:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474