banner564

28 Şubat’ı örnek verdi

Başbakan Yıldırım AKP’den önce gazetelerin manşetleriyle hükümet gönderdiğini söyledi

28 Şubat’ı örnek verdi
banner598
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, halk oylaması sürecindeki ilk mitingini Kahramankazan Kent Meydanı’nda gerçekleştirerek, vatandaşlara hitap etti.
Başbakan Binali Yıldırım, "Eskiden hatırlayın manşetlerle hükümetlere ayar verirlerdi. AK Parti geldi, artık manşetlerle hükümet kurmak, hükümet yıkmak tarih oldu. 'Karargah rahatsız' bu manşetleri hatırlıyorsunuz değil mi. Eskiden, 28 Şubat'ı başlatmadan önce büyük denen gazeteler bu manşetleri ata ata, halkın seçtiği iktidarı al aşağı etmek için her türlü tezgahı kurdular. Şimdi bakıyorum, benzer şeyler yapmaya çalışıyorlar. Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar." dedi.

"Türkiye artık terörle yaşamaktan kurtulacak"
Yıldırım, "Yeni anayasayla FETÖ örgütü de PKK bölücü örgütü de DEAŞ örgütü de Türkiye'den arınacak, Türkiye artık terörle yaşamaktan kurtulacak. Türkiye, önünü daha net görecek." dedi.
Yıldırım, devletin içine çöreklenerek, ihanet edeceği günü bekleyen bir grup azılı teröristin 15 Temmuz'da harekete geçtiğini, buna karşı Kahramankazanlılar'ın Üstad Necip Fazıl gibi 'zaman bendedir, mekan bendedir' diyerek darbecilere, millet ve demokrasi düşmanlarına canları pahasına meydanları dar ettiklerini belirtti. Yıldırım, ilçe halkının alçak girişime karşı onurlu, haysiyetli bir direniş ortaya koyduğunu, 8 bin kişiyle darbecilerin ele geçirdiği Akıncı Üssü'nü kuşattığını söyledi. 

"Şehitlerimizin acıları yüreğimizde"
Kahramankazan’a 15 Temmuz’dan kısa bir süre sonra geldiklerini anımsatarak içlerinin hala buruk olduğunu, dokuz vatan evladını burada toprağa verdiklerini bildirdi.
"Milletin yolu bizim yolumuz oldu." diyen Başbakan Yıldırım, şunları kaydetti: "Biz ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gibi 'Referandum kararı bizi bağlamaz.' demedik, 'Referandum sonucu bizi bağlamaz.' demedik, halkı tehdit etmedik, halka efendi değil halka hizmetkar olduk. Biz Meclis kürsülerini işgal etmedik, parlamentoyu çalışamaz hale getirmedik, aksine gün geldi bombalar altında gazi Meclise, milletin emanetine, sizlerin emanetine sahip çıktık. Biz sırtımızı ona buna dayamadık ama bölücü parti ne diyor, ‘Biz sırtımızı Kandil'e dayıyoruz, PKK'ya dayıyoruz.' Kürt kardeşlerim kimliğinizle iftihar edin, Kürtlüğünüzle iftihar edin bu sizin hakkınız. Ancak alçak terör örgütü PKK'nın bilesiniz ki sizin gibi bir sorunu yok, ancak ve ancak sizin böyle bir alçak örgüt sorununuz var. Ama hiç merak etmeyin gün yaklaştı, bu alçak örgütün sizinle bizim aramızı bozmasına asla müsaade etmeyeceğiz. 16 Nisan’da tüm bu tedavülden kalkmış yapılara FETO’ya, PKK’ya, DEAŞ'a elveda demeye hazır mısınız?"

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474