banner564

Ayin yaptılar

Yunanistan'ın farklı bölgelerinden Bursa'ya gelen yaklaşık 100 kişilik Rum grup, Gölyazı'daki Aziz Pandeleimon Kilisesi'nde buluştu

Ayin yaptılar
banner598
Fener Rum Patrikhanesi Bursa Metropoliti Prof. Dr. Elpidophoros Lambriniadis ve Yunanistan'ın farklı bölgelerinden Bursa'ya gelen yaklaşık 100 kişilik Rum grup, Gölyazı'daki Aziz Pandeleimon Kilisesi'nde ayin yaptı.  Merkez Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı'daki kilisede ayini yöneten Metropolit Lambriniadis, gazetecilere yaptığı açıklamada, 27 Temmuz'un Gölyazı'daki Aziz Pandeleimon Kilisesi'nin bayram günü olduğunu söyledi.

Ramazan bayramını kutladı
Müslümanların Ramazan Bayramını kutlayacağını, bunun için Müslümanları tebrik ettiğini belirten Lambriniadis, "Bu sene tekrar 27 Temmuz bayram arifesine denk geliyor.  Bu da bizi özellikle mutlu ediyor çünkü bu bayram atmosferi içinde, Hristiyanlar, Müslümanlar hep beraber kutluyoruz. Hep beraber dua ediyoruz ve bu da bu senenin ayrıca bir özelliğidir. Bayram için bütün Müslüman kardeşlerimizi tebrik etmek istiyorum. Bayramınız kutlu olsun. Barış, sağlık ve afiyetle bu bayramı da tekrar hep beraber kutlayalım" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473