banner564

Bilezikleri için öldürmüş

Gölcük'teki işitme engelli kadın cinayetinin katil zanlısı aile dostları çıktı

Bilezikleri için öldürmüş
banner598
Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde önceki gece boğazı kesilerek öldürülen işitme engelli Hacer Çetindağ'ın katil zanlısı aile dostları çıktı. Gözaltına alınan Erdal K.'nın talihsiz kadını bileziklerini almak için öldürdüğü belirlendi.
Gölcük İlçesi'nde Şirinköy Deprem Konutları'nda 496'ncı Sokak F 28 Blok'ta işlenen cinayet önceki gün sabah ortaya çıktı. Bir fabrikada işçi olarak çalışan işitme engelli Selçuk Çetindağ, gece vardiyasından sabah saat 09.00'da eve döndüğünde yatak odasında kendisi gibi işitme engelli eşi iki çocuk annesi 33 yaşındaki Hacer Çetindağ'ı boğazı kesilmiş halde kanlar içerisinde buldu. Şoke olan Selçuk Çetindağ'ın haber vermesi üzerine komşuları hemen eve polis çağırdı.
Cinayetin ardından geniş çaplı araştırrma yapan ekipler, konuşma ve işitme engelli çiftin aile dostları olduğu anlaşılan Erdal K.'yı gözaltına aldı. Bu kişinin aile dostları olduğu ve evlerine gidip geldiği, olayın olduğu akşam da onlarla birlikte yemek yediği; Selçuk Çetindağ gece vardiyası için işe giderken onunla birlikte evden çıktıktan sonra ilerleyen saatlerde tekrar geri döndüğü ve bileziklerini almak için talihsiz kadını öldürdüğü anlaşıldı. Erdal K.'nın sorgulaması devam ediyor. 


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474