banner564

“Eli ayağına dolaştı”

Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu’na, "Kaçak ve karanlık sarayın yüksek gerilimi kendisini çarptı" sözleriyle yüklendi

“Eli ayağına dolaştı”
banner598
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, "Kaçak ve karanlık sarayın yüksek gerilimi kendisini çarptı." sözleriyle yüklendi. Bahçeli, "Eli ayağına dolaştı. Dili peltekleşti, beti benzi sarardı. Giden Başbakanlığa mı üzülsün, kaybettiği itibarına mı yansın? Başbakanlığı, boşbakanlığa çevirmesinin vebalini nasıl kaldıracak? Akşam yastığa başını koyduğunda acaba huzurlu uyuyabiliyor mu? Yoksa bu işe nereden girdim, Erdoğan’ın tuzağına nasıl düştüm diye geceler boyunca kafasını duvarlara mı vuruyor? Ağzından çıkan hezeyan dolu sözler ne denli korktuğunun işareti." ifadelerini kullandı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye’de katıldığı mitingde, MHP’ye verilecek her bir oyla, ayakkabı kutularından çıkan soygun paralarının, halkın iş, aş ve ev ihtiyacı varken; 1 milyar 370 milyon liraya yapılan kaçak ve karanlık sarayın, yüzdesi peşinen alıp havuzculara peşkeş çekilen kamu ihalelerinin hesabının sorulacağını söyledi. 
Bahçeli, "Ne kadar Türkiye karşıtı varsa şu anda karşımızda. Ne kadar kumpasçı, komplocu, yıkım senaristi, dağılma oyuncusu, ihanet figüranı varsa önümüzde. Alayı birden bizi engellemeye çalışıyorlar. Alayı birden MHP’nin yürüyüşünü kesmeye gayret ediyorlar. Bugüne kadar imal edilmiş iftiraları pimi çekilmiş bomba gibi üzerimize fırlattılar. Dedikodu yaptılar, tezviratlara umut bağladılar. Algı operasyonlarıyla içimizi karıştırmayı denediler. Mitinglerimizi sabote etmek için planlar yaptılar. Ayak oyunlarıyla, tuzaklarla yürüyüşümüzü kesintiye uğratmak için uğraştılar. Karanlık kampanyalarla yürüyüşümüzü engellemek istediler. Peki sorarım sizlere; başarabildiler mi? Emellerine ulaşabildiler mi? Bizi yıldırabildiler mi? Elbette hayır aziz hemşehrilerim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473