Erzincan, dün iki ayrı trafik kazası ile sarsıldı. Refahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Veysel Ubiç yönetimindeki 36 FN 301 plakalı otomobil ile Yusuf Gergöy'ün kullandığı 34 BZR 14 plakalı kamyon, Erzincan-Refahiye karayolunun Olgunlar köyü mevkisinde çarpıştı. Çarpışmanın ardından araçlar şarampole devrildi.
Kazada sürücü Ubiç ile otomobilde bulunan eşi Aslıhan ve 1 yaşındaki kızı Zeynep Ada Ubiç, kayınpederi Hasan ve kayınvalidesi Nadide Aşık olay yerinde yaşamını yitirdi; kamyon şoförü Gergöy ve yanındaki Barış Gencer yaralandı.
Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı.
Bir başka kazada 7 yaralı
Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ise 2'si çocuk 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Bahattin Kutlu (64) yönetimindeki 34 DC 7602 plakalı hafif ticari araç, Erzincan-Erzurum karayolunun Bayırbağ Köyü Kavşağı'nda Engin Turan (32) idaresindeki 24 AD 851 plakalı otomobille çarpıştı.
Kazada, sürücüler ile araçlarda bulunan Suna Kutlu (58), Derya Turan (29), Aysel Zeynep Turan (2), Dilara Köse (10) ve Uğur Alkış (23) yaralandı. Üzümlü Belediyesi itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılan yaralılar, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 02:21