banner564

‘Gizli doğa cenneti’

Muğla’daki Geyik Kanyonu, irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile ziyaretçilerini büyülüyor

‘Gizli doğa cenneti’
banner598
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Arıcılar köyü sınırlarında yer alan 20 kilometre uzunluğundaki Geyik Kanyonu doğa yürüyüşçüleri ve fotoğraf sanatçıları tarafından keşfediliyor.
Son yıllarda doğa sporcuları ve fotoğrafçılar tarafından ilgi gören Geyik Kanyonu, bünyesinde barındırdığı irili ufaklı eşsiz görünümdeki şelaleleri, bitki örtüsü, yaban hayatı ve parkurları ile Muğla'nın "Gizli doğa cenneti" olarak anılıyor.
Milas Dağcılık Kulübü ve Muğla Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği üyesi yaklaşık 80 kişilik grup, Arıcılar Köyü sakinlerinin hazırladığı köy kahvaltısının ardından Geyik Kanyonu’nunda profesyonel tur rehberleri eşliğinde düzenlenen tura katıldı. Geziye katılanlar, kanyonun eşsiz görünümdeki şelalelerini, irili ufaklı mağaraları, endemik bitki örtüsünü ve yaban keçilerini görüntülediler.
Yürüyüşe katılan Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, Ula'nın Muğla’nın tarihi ve kültürel değerler açısından en zengin ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473