banner564

Hüzünlendirdi

Fotoğraf sanatçılarından Vanlı öğrencilere kıyafet yardımı

Hüzünlendirdi
banner598
  İstanbul'da yaşayan bir grup fotoğraf sanatçısı, kendi imkânlarıyla aldıkları kıyafet ve ayakkabıları Vanlı öğrencilere ulaştırdı.  Yarıyıl tatilini fırsat bilen fotoğrafçılar, Van'da ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirmek için harekete geçti. Fotoğrafçılar, aralarında para toplayarak satın aldıkları kıyafet ve ayakkabıları gönüllü arkadaşları İlker Cihat Çatak ve Ertuğrul Dinler ile Van'a gönderdi.
   Kentin çeşitli mahallelerini ziyaret eden gönüllüler, beraberlerinde getirdikleri yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı. Yardımları alan öğrenciler de hayırseverlere teşekkür etti.
Fotoğrafçılardan İlker Cihat Çatak, her yıl sosyal sorumluluk kapsamında farklı illere giderek öğrencilere çeşitli hediyeler verdiklerini belirtti.

“Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz”
   Çatak, öğrencilerin özellikle kış aylarında zor şartlarda yaşayan Doğu Anadolu Bölgesi'nden seçildiğini bildirerek, "Elimizden geldiğince onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz oluyor ve bu da bize huzur veriyor" dedi.

“Keyifle yapıyoruz”
   Asıl amaçlarının çocukları sevindirmek olduğunu kaydeden fotoğrafçı Ertuğrul Dinler ise "Bizim için en önemlisi onların yüzünün güldüğünü görmek. Bunu büyük bir keyifle yapıyoruz. Gerçekten onlarla birlikte biz de mutlu oluyoruz. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473