banner564

Kanlı pusu

AK Parti Davutlar eski Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti

Kanlı pusu
banner598
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, eski AK Parti Davutlar Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel, evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu 55 yaşında hayatını kaybetti. İş adamı Çengel'e, Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önüne aracını park ettikten sonra kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahla ateş açıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, evli ve iki çocuk babası Çengel'in öldüğünü belirledi. Ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olaya karıştığı iddiasıyla bir kişinin Söke ilçesinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Son yolculuğuna uğurlandı
Kuşadası ilçesinde, evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski AK Parti Davutlar Belde Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in (55) cenazesi toprağa verildi.   
İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınan iş adamı Çengel'in cenazesi, Davutlar Merkez Camisi'ne getirildi.
Çengel için ikindi vakti burada kılınan namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç, İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474