banner564

Madde bağımlısı

Peşinden koşan iki polis memurun üzerine tiner döktü

Madde bağımlısı
banner598

   Sivas'ta kendisini yakalamak isteyen iki polis memurunun üzerine doğru tiner serptiği öne sürülen kişi gözaltına alındı. Gözüne tiner gelen polis ile şüpheliyi yakalamaya çalışırken yaşanan arbedede ayağından yaralanan ekip arkadaşı, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

   Alınan bilgiye göre, Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memurları Erbay Oduncu ve Adem Çoban, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda ekip aracını temizliği sırada, bir kişinin aracın egzozuna kağıt sıkıştırmaya çalıştığını fark etti.

    Ekiplerden kaçan bu kişi, iddiaya göre, kendisini kovalayan polis memurları Oduncu ve Çoban'ın üzerine doğru tiner serpti. Sol gözüne tiner gelen polis memuru Oduncu ile madde bağımlısı olduğu ileri sürülen E.Ç'yi (34) yakalamaya çalışırken yaşanan arbedede ayağından yaralanan    Çoban, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen polis memurlarına 5 gün iş göremezlik raporu verildiği öğrenildi.

   Polis memurları Oduncu ve Çoban tarafından yakalandıktan sonra diğer ekiplere teslim edilen E.Ç. ise Numune Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Sivas Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.      E.Ç'nin çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu belirtildi

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473