banner564

MHP gerildi

Seyhan İlçe Kongresi’nde, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut’un Dinav Başkanı olmasına tepki gösterildi

MHP gerildi
banner598
   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Kongresi’nde Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Fatin Özdemir’in kongreye Divan Başkanı olarak Adana Milletvekili Yılmaz Tankut’un seçilmesine tepki göstermesi, salonda gerginliğe sebep oldu.
   Mustafa Eren ve Bünyamin Kaya’nın yarıştığı MHP Seyhan İlçe Kongresi, Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Divan Başkanı olarak Yılmaz Tankut’un seçilmesi, Fatin Özdemir’in tepkisine neden oldu. "Genel merkezin aday adayı, en yetkilisi olarak bana sorulmadan böyle bir divan oluşmasını kabul etmiyorum" diyen Fatin Özdemir, kongrenin tarafsızlığını eleştirdi.

“Hepsine mi divan başkanı olacak?”
Özdemir’in sözleri üzerine tepki gösteren Yılmaz Tankut da, "Kimse kimsenin tarafı, adamı değil. Ben MHP Genel Merkez yöneticisiyim. Fatin Bey’in yaptığı doğru değil. Dün konuştuk, 1 günde 5 tane kongre olursa hepsine Divan Başkanı mı olacak?" diye konuştu.

“Kime seyir veriyorsunuz”
Salondaki ikili atışmaların büyümesi ve salonun gerilmesi üzerine araya giren Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Salih Gökçe ise herkesin sakinleşip yerine oturması gerektiğini vurgulayarak "Kime seyir veriyorsunuz?" diye çıkıştı.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474