banner564

Muratlarına eremeyecekler

MHP’li vekil, 'Ülkücü hareket, bir iç çatışma ve kardeş kavgasına sürüklenmek isteniyor' dedi ve ekledi:

Muratlarına eremeyecekler
banner598
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Türk milliyetçileri ve ülkücü hareketi bir iç çatışma ortamına, bir kardeş kavgasına sürüklemek için hain tezgâhlar kurulduğunu belirtti. Ayhan, "Ne var ki milliyetçi-ülkücü hareketi ihanetin ve kavganın tarafı yapmak için sürekli çaba harcayan, her fırsatta hassasiyetlerimizi istismar etmeye çalışan bu zihniyetleri fazlasıyla gördük ve görüyoruz. Bizi, çirkin hesaplarına alet etmeyi aklından geçirenler asla muratlarına eremediler ve eremeyeceklerdir." dedi.
Meclis'te basın toplantısı düzenleyen Ayhan, siyasi hesapları için ülkeyi ateşe atmaktan çekinmeyenlerin, 7 Haziran seçim sonuçlarını kabullenemediğini, milli iradeyi kendi siyasi amaçlarına uygun yeniden şekillendirmeye çalıştığını, terörü hortlattığını, koalisyon çabalarını dinamitlediğini ve gözünü bile kırpmadan terör örgütün siyasi temsilcisi dediklerini hükümete taşıdığını ifade etti. 
"7 Haziran’dan bu yana 100’den fazla şehidimiz toprağa düşmüştür." diyen Ayhan, şöyle devam etti: "Yıkım ve ihanet sürecini, barış ve çözüm süreci olarak yıllarca milletimize yutturmaya çalışan AKP’dir. Suçüstü yakalanıp, yıkım sürecini terör örgütünün silah depolama ve mayınlama süreci olduğunu şimdi itiraf etmek zorunda kalanlar da onlardır. 13 yıl önce fiilen bitirilmiş bölücü örgütün tekrar palazlanmasını şımartılmasını sağlayanlar da onlardır. Bununla da yetinmeyip büyük Ortadoğu projesinin sahipleri ile işbirliği halinde memleketin bugünkü hale düşmesinin sebebi de onlardır. Terörist başının Dolmabahçe talimatlarını kabul edip millete ilan edenler de onlardır. Güvenlik kuvvetlerinin terörle mücadelesini kilitleyip, teröristi gizli tanık, Genelkurmay Başkanını sanık yapılması da AKP döneminin eseridir."

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474