banner564

Nankörlük yapmayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman ziyaretinde pankart açan taşeron işçilerine kızdı:

Nankörlük yapmayın
banner598
   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Batman’daki toplu açılış törenindeki konuşması sırasında kadro isteyen taşeron işçilerin açtığı pankart ve attığı slogan üzerine konuşmasını yarıda kesip, tepkisini dile getirdi.
    Erdoğan “Sayın Başbakanımız bu konuda gerekli açıklamaları yaptı. Bunları takip edeceksiniz. Seçimden sonra bunların adımları da zaten atılacak. Provoke yapmayın. 20-30 kişi toplanıp provoke ediyorsunuz' dedi.
    Erdoğan yaptığı konuşmada şunları söyledi:  
   “Geçmişi Türk kavramı üzerinde Kürt’e ve diğer etnik gruplara uygulanan ayrımcılığı bugün Kürt kavramı üzerinden yapıyorlar. Diyorlar ki Kürtlerin temsilcisiyiz. Hadi canım. Kürtlerin temsilcisiyiz diyenleri arka sokaklarda görüyorum. Pislikten geçilmiyor. Temsilcisiysen temizle.

“Dağdan emir alıyorlar”
   Buraya gelirken kendime göre  bir program yaptım. Valiliği de ziyaret ederim, belediyeyi de… Sağ olsun belediye başkanı havalimanına gelmedi. Bu nezaketi göstermeyen bir belediyeyi Cumhurbaşkanı olarak benim ziyaret etmem doğru mu? Bunu bilmenizi istiyorum ki istismar etmesinler.
    Geçenlerde Çanakkale’ye gittim. Belediye Başkanı geldi havalimanında karşıladı. Kendisi CHP ’li, her gittiğimde ziyarete gelir. Tabii ben de gittim belediyeyi ziyaret ettim. 
   Ama bunlar emir alıyorlar. Dağdan emir alıyorlar. İşçileri kaçırdılar, müteahhitleri tehdit ettiler, mühendisleri kaçırdılar. Son olarak Hakkâri Havalimanı’nın yapımına mani oldular. Bu anlayışa gereken cevabı sizin vermeniz lazım. Okulları, ambulansları belediyenin ağaçlarını, kütüphaneleri yaktılar yıktılar. Bu gerçekleri artık değerlendirelim.”

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474