banner564

‘O koltuktan inin’

Kılıçdaroğlu “devletin en mahrem sırları nasıl olur da korumasız hale gelir” diye sordu

‘O koltuktan inin’
banner598

   CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, "Devletin en mahrem sırları Dışişleri Bakanının konutunda nasıl olur da dışarıya, uluslararası arenaya yansır. Devletin en mahrem sırları nasıl olur da korumasız hale gelir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yaşanan bir ilktir. Eğer siz devletin mahremini koruyamıyorsanız, zaten Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyamazsınız. Bir an önce o koltuklardan inin" dedi. 

   Kılıçdaroğlu, partisince Tandoğan Meydanı'nda düzenlenen mitinge, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile seçim otobüsünden partilileri selamlayarak geldi.

   Konuşması öncesi yine eşiyle alandakileri selamlayanKılıçdaroğlu, toplantılarının engellenmek istediğini savundu. 

   "Bizim toplanmamızı engellemek istediler" diyenKılıçdaroğlu, "Sabahın dördünde, Kızılay'dan bu yana yol vermek istemediler. Vatandaşları mağdur etmek istediler. Biz, güzel bir Türkiye istiyoruz. Barış içinde yaşayacağımız bir Türkiye, her evde huzur, mutluluk olsun istiyoruz. Kavgadan bıktık, kavgayı bırakacağız, güzel bir Türkiye için hep beraber çaba harcayacağız. Var mısınız?" ifadesini kullandı. 

   Alandan Başbakan aleyhine atılan sloganlar üzerineKılıçdaroğlu, "Öyle anlaşılıyor ki yeni bir tazminat davasının hazırlıklarına 'başçalan' yeniden başlayacak. 'Başbakan hırsız diyorlar, hadi Tayyip hırsız deseler anlarım. Başbakan hırsız olur mu?' diyor. Hakkımda tazminat davası açmış benim korkacağımı sanıyor. Allah aşkına ayakkabı kutusundan, gençlerin attığı twitten korkan adamdan korkulur mu? Hiç korkmayacağız, inandığımız yolda aslanlar gibi yürüyeceğiz" diye konuştu. 

    "Başbakan Kemal" sloganları atılması üzerine deKılıçdaroğlu, "İnşallah o da olacak, hele şu yerel seçimi halledelim. Bir adım atalım Mansur Başkan'ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına oturtalım arkası gelecek" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473