banner564

Resti çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale'de ''Nereye giderseniz gidin beni meydanlardan alamazsınız, beni susturamazsınız'' dedi

Resti çekti
banner598

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada kendisinin il il gezmesinden rahatsız olanların YSK'ya başvurduğunu belirterek, ''Nereye giderseniz gidin beni meydanlardan alamasınız, beni susturamazsınız'' dedi.
Kendisinin tüm partilere eşit mesafede olduğunu savunan Erdoğan şunları söyledi:
“Bana tarafsızlıklardan bahsediyorlar. Bütün partilere eşit mesafedeyim. Ama her insanın gönlünde bir aslan yatıyor. Benim de yatıyor tabii, ama ben bunu meydanda açıklamam. Ben milletin tarafıyım. Ben milletin tarafındayım. Yapılan aldatmaları gördüğüm zaman uyarmak da görevimdir Kırıkkale’ye burada çok büyük iş düşüyor. Gayret olmadan netice olmaz Kırıkkale hiçbir zaman milletine hizmetinden kaçmamıştır, en ön safta yer almış bir şehrimizdir Hak uğruna çıkan seferde gerekirse yanmaya hazır mı Kırıkkale...

“Avucunuzu yalarsınız”
Bazı terör örgütüyle işbirliği yapanlar bu topraklar üzerinde operasyon düşünüyorlar... Hiç heveslenmeyin! Avucunuzu yalarsınız avucunuzu... Bu topraklar ebediyen böyle kalacak Ben bu siyasetçilere sesleniyorum: Büyük bir kısmı gidiyor ama bazıları gitmiyor İl il geziyorum. Ama gitmiyorlar 7 Haziran kırılma noktasıdır, gereğini yapacaksınız... 9 ayda 25 şehri ziyaret ettim.

“Beni meydanlardan alamazsınız”
Benim il il gezmemden rahatsız oluyorlar... YSK’ya durmadan gidiyorlar ‘nu cumhurbaşkanını meydana çıkarmayın’ YSK reddediyor... CHP, MHP, HDP gidiyor... Durmadan gidiyorlar Nereye giderseniz gidin beni meydanlardan alamasınız, beni susturamazsınız. Anayasa, cumhurbaşkanının çalışmasını belirlemiş ve bu konuda halkıyla beraber olmak onun en önemli görevidir. Hiç endişeniz olmasın, biz dik duracağız, dikleşmeyeceğiz ama eğilmek asla.” 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474