banner564

Rozetini Erdoğan taktı

CHP’li Önder Önen Ak Parti'ye geçti

Rozetini Erdoğan taktı
banner598
   CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Önder Önen, Başbakan Erdoğan’ın taktığı rozetle AK Parti'ye katıldı. Sürpriz bir şekilde Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Önen'in Ak Parti'ye geçmesi, CHP Antalya il örgütünde şaşkınlıkla karşılandı.  
   Transferi son dakikada öğrenen partililer, Önen'i ihanetle suçladı. CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları İl Başkanı Önder Önen, cumhurbaşkanlığı seçim mitingi için Antalya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı havalimanında karşıladı. Erdoğan, VIP salonunda tokalaştığı Önen'e partisinin rozetini taktı. Başbakan Erdoğan, daha önce CHP'den istifa ederek Ak Parti'ye geçmesi büyük tartışmaya neden olan diğer belediye meclis üyesi Ercan Merthatun'u da diğer yanına alarak fotoğraf çektirdi.

Aynı anda rozet ve istifa

   Önder Önen, Ak Parti rozetini taktığı sırada basına CHP'den istifa ettiğini belirten bir açıklama gönderdi. Açıklamasında Önen, şöyle dedi: "Bugüne kadar İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği, Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Antalya Ana Kademe İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı ve Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevlerinde bulunduğum CHP'den istifa etmiş bulunmaktayım. CHP'de, Antalya'ya ve ülkemize hizmet etmenin artık mümkün olmadığını, hizmet etmek isteyenlerin açık veya dolaylı bir şekilde hizmet alanları yaratılmadığı gerekçesini gördüğüm İçin CHP'den istifa ettim."

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474