banner564

“Tırnağı olamazsın”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli’nin Genel Kurmay Başkanı Özel ile ilgili açıklamalarına sert çıktı:

“Tırnağı olamazsın”
banner598
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üçüncü Muhtarlar Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Nejdet Özel'i eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sert çıktı.
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlarla bir araya geldi. Erdoğan buradaki konuşmasında, Bahçeli’nin Şah Fırat operasyonu ile ilgili konuşmalarını eleştirdi. “ Sen Genel Kurmay Başkanımızın atılacak tırnağı olamazsın” diyen Erdoğan şunları söyledi: “Açık söylüyorum, bunlar ancak ülkesine yabancılaşmış bir zihniyetin kalkıp da genelkurmay başkanımıza, akla hayale gelmemiş ifadelerle saldıran bu zat, önce aynaya bir bakması lazım. Sen şu anda genelkurmay başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi dahi olamazsın.

“Terörle mücadele diyorsun ama…”
Terörle mücadele diyorsun. Senin bu zaman kadar yaptığın bir şey var mı? Bizim Genelkurmay Başkanı'mız, askerlerimiz dağlarda taşlarda bunlar görev yaptılar. Sen sadece Ankara'dan kurusıkı atıyorsun.  Bu operasyonda hiçbir örgütle hareket edilmemiştir. -Değerli kardeşlerim Süleyman Şah Türbesi gündeme gelince hayatları boyunca bir türbenin önünden geçmeyenler Sabah akşam bunu zikreder duruma geldiler. Türbeler bizim kültürümüzün birer parçasıdır. Bu topraklardaki birlik ve dirliğimizin bir anıtıdır.

“Özel’den cevap gecikmedi”
Öte yandan Necdet Özel’de Bahçeli’nin kendisine yönelik açıklamalarına tepki göstererek, şahsıma yönelik olarak sarf ettiği yakışıksız sözleri, kişiliğine ve savunduğu fikirlere yakıştıramadım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474