banner564

Başarılı çalışmalar yapıyorlar

Zehra Altınay ve Fahriye Altınay, YDÜ’yü uluslararası alanda temsil ediyor

Başarılı çalışmalar yapıyorlar
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)  Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, aynı zamanda Centre of Excellence bağlı Toplumsal Araştırma ve Geliştirme Merkezinin eşbaşkanları Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, Yakın Doğu Üniversitesi'ni uluslararası akademik dünyada temsil etmeye devam ediyor. 
YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, SAGE uluslararası yayınevi tarafından basılan Prof. Dr. Michael Spector’ün editörlüğünü yaptığı ‘Encyclopedia of Educational Technology’ adlı kitapta ‘Technologies for Continious Improvement ‘ başlıklı bölümün yazarlığını yapan Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, bu bölümde eğitim teknolojileri ve teknolojinin yaşam boyu öğrenme sürecine katkılarına, uzaktan eğitim, oyun yoluyla öğrenme konularına vurgu yaptılar. 
Engelsiz bilişim faaliyetlerinin hem adada hem de Yakın Doğu Üniversitesi'nde bir ilk olmasında öncülük eden Doç. Dr. Zehra Altınay ve Doç. Dr. Fahriye Altınay, bu alanda Journal of Educational Technology & Society (SSCI) dergisinde konuk davetli editörü olarak görev alarak da YDÜ'yü uluslararası faaliyetlerde temsil ediyorlar. 
Şubat ayında gerçekleşen uzaktan eğitim uygulamalarına yönelik uluslararası bir konferansta da ‘Organisational aspects in e-learning’ başlıklı konuşma ile uzaktan eğitim merkezlerinde yönetim anlayışı ve işleyiş hakkında detaylı bilgi verdiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473