banner564

Trafik canavarı

Otomobiliyle çarptığı yayanın yaralanmasına neden olduktan sonra durmayıp kaçarken, bu kez de karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına çarparak ölümüne neden oldu

Trafik canavarı
banner598
Mersin'de 30 yaşındaki Onur K. iddiaya göre otomobiliyle çarptığı yayanın yaralanmasına neden olduktan sonra durmayıp kaçarken, bu kez de karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına çarparak ölümüne neden oldu. Aynı günde biri yaralamalı, biri ölümlü iki kazasına karışarak kaçan Onur K., yaklaşık 2 saat sonra yakalandı.
İlk kaza Akbelen Bulvarı Mezarlık üst kavşağında meydana geldi. Onur K., kendisine ait 33 AYK 37 otomobiliyle Gözne yönünde ilerlerken, iddiaya göre yolun karşısına geçmeye çalışan 48 yaşındaki Celal Karadavut'a çarptı. Ağır yaralanan Karadavut, ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücü Onur K. olay yerinden kaçtı. Olay yerinden hızla uzaklaşan sürücü K., bu defa da ilk kaza yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta süt satmak için Okan Merzeci Mahallesi'nden Akbelen Mahallesi'ne geçmeye çalışan 54 yaşındaki Hanım Güzel'e çarptı. Güzel, olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kazayı duyarak olay yerine gelen Güzel'in çocuklarının feryatları ise yürek dağladı. Çocukları, yerde yatan annelerinin cansız bedeninin görünce gözyaşlarına boğuldu. Acılı aileyi yakınları ve çevreden yetişenler güçlükle sakinleştirdi. Oğlu Yusuf Güzel ise annesinin cesedinin başından uzun süre ayrılmayarak gözyaşı döktü. Fenalık geçiren Hanım Güzel'in eşi Ahmet Güzel ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaza sonrası çalışma yapan polis ekipleri, kazaya karışan aracı Limonluk Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde buldu. Adresi belirlenen sürücü Onur K., 2 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474