banner564

Vural: Davutoğlu sanal başbakan

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "sanal Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, ne söylediğinin ve ne yaptığının farkında olmadığını" savundu.

Vural: Davutoğlu sanal başbakan
banner598
"Rüzgar gülü gibi, oyuncakçı dükkanına girmiş çocuk gibi 'o da benim bu da benim' diye, yaşadığı kimlik bunalımını ortaya koymaktadır" ifadesini kullanan Vural, "Ya olduğu gibi görünmeli mi ya da göründüğü gibi olmalıdır" diye konuştu. Vural, şunları söyledi:
"Ey Davutoğlu, sen milliyetçilik dersi almaya kalksan da sana milliyetçilikle ilgili kütüphane dolusu kitap okutsak da senden bir yol olmaz. Derler ya Anadolu'da 'Bu çocuk okumaz okusa da bundan bir şey olmaz.' Çünkü milliyetçilik bayrak sevgisi, ruh işidir. O ruh da 'milliyetçilikle hesaplaşma zamanı geldi' diyen, İmralı'nın tezlerini kendisine rehber edinen Davutoğlu'na Kaf Dağı kadar uzaktır. Sen kim milliyetçilik kim?
Bayrağa bez parçası muamelesi yapan Davutoğlu, bayrağın ne anlama geldiğini bilmiyor. Diyarbakırlılarda, Batmanlılarda bayrak varmış. Ne olacaktı? Diyarbakır ve Batman'da yaşayanların bayrakla sorunları var sanıyor. Sorun, senin muhatap aldığın PKK paçavrasını sokaklara, evlere zorla astıran, senin eş başkanlığını yaptığın çözüm ve barış sürecidir."

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474