banner564

Aileleri gururla izledi

TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde eğitim gören öğrenciler, “Ülkeler ve Kültürler” temalı gösterilerini başarıyla sergiledi

Aileleri gururla izledi
banner598
Gelişme yeteneğini ve yaratıcılığı teşvik amacıyla TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde dönemsel olarak düzenlenen etkinlikler özellikle anaokullu minik öğrencilerde moral ve motivasyon artırmada önemli bir araç oluyor.
TED Anaokulu 3 - 4 yaş öğrencileri Yağmur ve Yıldızlar, 5 yaş öğrencileri Gökkuşağı ve Güneş  sınıfı dönem sonu etkinlikleri olarak hazırladıkları  “Ülkeler ve kültürler” temalı gösterilerle izleyenlerden bol bol alkış aldı. 
Gösterilerde öğrenciler kendilerine verilen görevleri başarı ile yerine getirdi. Kendine güvenen, kendini kolaylıkla ifade eden, özgüveni gelişmiş yetenekli öğrencilerin sahnede yer alması aileleri heyecanlandırdı. Yıldızlar sınıfı Fransa’nın, Güneş ve Gökkuşağı sınıfları Hindistan ve İngiltere’nin, Yağmur sınıfı da İspanya’nın kültürel özelliklerini sahneye taşıyarak veli ve öğretmenlerinden övgü aldı. 
Rauf Denktaş Konferans Salonu’nda yer alan gösterilerin ardından öğrenciler velileriyle birlikte Anaokul binasına giderek kendi hazırladıkları sergiyi gezdi. Sergide proje kapsamlı olarak yapılan “ Ülkeler ve Kültürler” temalı 3 boyutlu çalışmalar dikkat çekerken, öğrencilerin sergiledikleri çalışmaları hakkında izleyici konumundaki velilerine bilgiler aktarmaları aileleri mutlu etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473