banner564

Yaptığınız gasptır

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’nin mazot vaadini eleştirdi:

Yaptığınız gasptır
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mazot desteğini ilk defa kendilerinin başlattığını ifade ederek, CHP’nin bu yöndeki vaatleri için "Bugün, bazıları çıkmış mazot üzerinden çiftçimize selam vermeye, mesaj göndermeye çalışıyorlar. Bu hak gaspıdır. Böyle bir şeye müsaade edemeyiz." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğam, ATO Congresium’da düzenlenen Türkiye Tarım ve Kırsal Kalkınma Hamlesi Proje Uygulamaları tanıtım programında konuştu. Tarım ve hayvancılığa 3 milyar 700 milyon TL destek verildiğini ifade eden Erdoğan, tarımda çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. -Cek'le, -cak’la konuşmayı sevmediğini, yaptıkları ile konuşmayı sevdiğini kaydeden Erdoğan, "12 yılda üreticilerimize 70 milyar lira nakit hibe desteği sağladık” dedi.
   Erdoğan şöyle devam etti:
 Tabii, bunu bir kişiye vermedik. Tüm bu sektörde olan vatandaşlarımıza verdik. Mazot desteğini konuşuyorlar değil mi? Şimdi ben de konuşuyorum. 2003 yılında biz başlattık. Bizden önce mazot desteği diye bir şey söz konusu değildi. Bugün, bazıları çıkmış mazot üzerinden çiftçimize selam vermeye, mesaj göndermeye çalışıyorlar. Bu hak gaspıdır. Böyle bir şeye müsaade edemeyiz. İlk defa bunu başlatan biziz. Halbuki biz bunun sözünü dahi etmedik. Bunun istismarını yapmadık." 

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2015, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474