banner564

10 bin lirası Akıncı’dan

Üst düzey katılımın olduğu ve kanserle mücadele için düzenlenen açık artırmada 83 bin 400 TL toplandı

10 bin lirası  Akıncı’dan
banner598
Kanser hastası çocukların en iyi şartlarda tedavi görmelerine katkıda bulunmak amacıyla Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı (KSV) tarafından başlatılan “50+ Projesi”nin finali Colony Otel’de gerçekleşen açık artırma ile yapıldı. 
Gerek kamu, gerekse iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin, çeşitli sivil toplum örgütlerinin ve Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinin ilgi gösterdiği açık artırmada, Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nün ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere toplam 83 bin 400 TL bağış toplandı.
Açık artırmada, Cahit Kasapoğlu tarafından bağışlanan Atatürk’ün orijinal fotoğrafı, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı temsilen geceye katılan Özel Kalem Müdürü Cenk Gürçağ tarafından 10 bin TL’lik bağış karşılığında satın alındı. 500 TL’lik taban fiyat ile açık artırmaya sunulan Atatürk’ün orjinal fotoğrafı Akıncı tarafından şahsi olarak satın alındı, böylelikle gecenin en yüksek bağışı da yapılmış oldu.

Açık artırmanın minik yıldızları 
Küçük yaşlarına rağmen hasta çocuklara yardım etmek amacıyla biriktirmiş oldukları harçlıkları kullanarak açık artırmaya destek veren 8 yaşındaki ikizler Batu Yalvaç ve Yağız Yalvaç gecenin yıldızları oldu. Açık artırmaya katılan ikizler 3 bin 300 TL bağış yaparak Kewell imzalı Galatasaray forması ve F1 pilotları Massa ve Alonso imzalı şapkaların sahibi oldu.
Gecenin sonunda toplam 54 ürünün 47’si satın alınarak kanser hastası çocuklara umut olacak 83 bin 400 TL Kemal Saraçoğlu Vakfı’na bağışlandı. 


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474