banner564

Randevuyla hizmet verecek

Lefkoşa Maratonundan elde edilen gelirle özel gereksinimli bireyler için alınan araç LTB’ye teslim edildi

Randevuyla hizmet verecek
banner598

Lefkoşa’daki özel gereksinimli bireyler artık ulaşımlarını Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) özel hizmet aracıyla sağlayabilecek.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda geçtiğimiz Ekim ayında düzenlenen Lefkoşa Maratonu’ndan toplanan gelirle alınan ve LTB Engellemeyen Lefkoşa Birimi’ne teslim edilen özel hizmet aracı, randevuyla hizmet verecek.
Tek kişilik özel hizmet aracından yararlanmak isteyenler randevu için 2285221 numaralı telefondan “1036” dahili hatta ulaşabilecek.
Araç, hafta içi her gün akşam saat 20.00’ye, hafta sonu ise saat 13.00’e kadar randevular kapsamında hizmet verecek.
Özel hizmet aracının teslimi için dün sabah LTB’nin araç park yerinde tören düzenlendi.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, buradaki konuşmasında aracın Lefkoşa’daki özel gereksinimli bireyler için ciddi bir kazanım olacağını söyledi.Sponsorların da kısa birer konuşma yaptığı törende Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış, maratona ikinci kez ana sponsor olduklarını kaydederek, “Profesyonelce ele alınan bir etkinlikti. En güzeli de bu etkinliğin halkın katkısıyla büyümesi” dedi.
Ülker-Atakom adına Tolga Atakan, Arden Gıda Pazarlama adına Ali Civisilli, Kombos adına Serhan Kombos kısa birer açıklama yaparak, aracın Lefkoşa halkına hayırlı olmasını diledi.
LTB Belediye Meclisi’nin TDP’li üyesi Çelen Çağansoy, aracı kullanan ilk engelli birey oldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474