banner564

Araç değil dikkatsizlik öldürür

Yeniboğaziçi İlkokulu öğrencileri trafikte farkındalık yaratmak amacı ile yürüyüş düzenledi, sürücülere mesaj verdi

Araç değil dikkatsizlik öldürür
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi köyünde geçtiğimiz günlerde belediyenin de katkıları ile ilkokul öğrencileri, trafikte farkındalık yaratmak adına bir yürüyüş düzenledi.
Yeniboğaziçi’nde daha önce iki gencin yaşamını yitirdiği nokta olan köy girişinden, köy meydanına kadar pankartlar eşliğinde yürüyerek trafik kurallarına dikkat çekti.  Ahmet Gözügüzel ve Erdem Doğan’ın trafik kazası geçirerek yaşamını yitirdiği noktada başlayan yürüyüş sonunda bir açıklama yağan Yeniboğaziçi İlkokulu müdürü Fikriye Hürses, trafikte farkındalık yaratmak ve sorunlara dikkat çekmek amacı ile bu yürüyüşü düzenlediklerini söyledi. Sürücüleri hızlı sürmemeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarmak istediklerini belirten Hürses, “Hem kendi canımızı hem de karşı tarafın canını korumak zorundayız” şeklinde konuştu. 
Hürses ayrıca bölgeye bisiklet yolu ve üst geçit yapılması gerekliliğine değindi. Kısa bir açıklama yapan Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir de sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve dikkatli sürüş yapmaları konusunda uyardı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474