banner564

Artık onlar da liseli

Amerikan Future Koleji öğrencileri diplomalarını aldı

Artık onlar da liseli
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) okullar grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Future Koleji öğrencileri, düzenlenen mezuniyet gecesiyle 2014-2015 eğitim öğretim yılına veda etti.
Saygı duruşu, İstiklal marşı ve GAÜ marşıyla başlayan tören, The American Future College’in Alayköy’de bulunan okul binasında yapıldı.
Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet gecesinde konuşan Amerikan Future Kolej Müdürü Sevim Kayıkçı, öğrencilere başarılar dileyerek şunları söyledi:
“Bu yıl 9. Sınıfların da açılmasıyla büyüme hedefimizi sürdürüyoruz.Okulumuzun gelişiminde bizlere destek olan Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve GAÜ Okullar Grubu Başkanı Cemile Esenyel’e teşekkürlerimi sunuyorum”

“Bu başarı tesadüf değil”
Oldukça başarılı geçen bir yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Kayıkçı “Öğrencilerimizin bu başarısı tesadüf değildir. Gerçek bir emek ve destek vardır. Öğretmenlerimize de bu yolda verdikleri emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Öğretmenlerimizi unutmayacağız”
5. Sınıf mezunlarından Kayra  Bayraktar da konuşmasında arkadaşlarıyla ve öğretmeneleriyle geçen yılların ardından şimdi bir veda dönemi yaşandığını söyleyerek “Bize emeği geçen öğretmenlerimizi hiç unutmayacağız, onlar hep kalbimizde olacak” dedi
Etkinlikte 5. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerinin mezuniyet gününe kadar biriktirdiği anıları yansıtan fotoğraf gösterisi de sunuldu.

Geceyi renklendiren gösterile
“Lazy Song” performansları  ile 8. Sınıf erkeklerinden oluşan grup salonu ayağa kaldırırken “Single Ladies” şarkısında ise 8. Sınıf kız öğrencileri danslarını sundular.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474